dobroge.tv

Live

O constănțeancă a ajuns celebră peste hotare. Fotografiile Cristinei au fost preluate și publicate de unul dintre cele mai urmărite trusturi de presă din întreaga lume

21 septembrie 2023
Publicitate

Emoţii mari pentru o fotografă din Constanța aflată în Marea Britanie după ce fotografiile i-au fost preluate şi publicate de canalul internaţional de ştiri BBC News. La început tânăra a crezut că totul este o glumă pusă la cale de alţi colegi de breaslă. Abia când a realizat contrariul, a înţeles că munca îi este valorificată şi că visele ei se transformă în realitate. Cristina a reușit să facă senzație în industria modei cu imaginile sale uluitoare surprinse pe podiumul evenimentului de modă, London Fashion Week.

Cristina Busca s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu patru ani unde a şi studiat fotografia. S-a înscris la „London Fashion Week” la încurajarea unei prietene. Deşi a visat mereu să ajungă cât mai departe, nu s-a gândit niciodată că munca îi va fi validată atât de repede chiar de unul dintre cele mai urmărite trusturi de presă din întreaga lume: BBC News şi BBC NEWS UK.

Am rămas puțin șocată. Nu mă așteptam ca fix pozele mele să fie selectate din pozele altor fotografi care au fost, poate, cu mai multă experiență decât mine sau mai puțină experiență decât mine. Am rămas puțin șocată și impresionată în același timp și m-am bucurat mult să văd că cineva îmi apreciază muncă”, a declarat Cristina Busca, fotograf în UK.

Fotografiile preluate de BBC o ilustrează pe Beth Matthews, un model atipic de 23 ani, cu Sindromul Down. Și-a început cariera de model după ce vărul ei a văzut-o pe Ellie Goldstein, care suferă de același sindrom. Și-a dorit și ea o carieră în modeling, iar faptul că are o dizabilitate nu a împiedicat-o să-și urmeze visul. Acum, a semnat cu mai multe case de modă și vrea să arate lumii că pentru a ajunge model nu trebuie să fii „perfectă”.

Am ales să postez fotografiile cu ea deoarece mi s-a părut ceva mult mai... care a atras atenția și a avut un impact mult mai mare la oameni, decât la celelalte modele, simplele modele. Curajul ei de a debuta pe catwalk, atitudinea și felul de a se expune în public indiferent de boala pe care o are”, a mai declarat Cristina Busca, fotograf în UK.

În doar câteva ore pagina ei de Instagram e explodat şi mii de persoane au început să o urmărească. Un succes care i-a întrecut aşteptările deşi a visat la asta tot timpul. Cel mai mare vis al ei este însă să pozeze pentru revista Vogue.

Am să mă pregătesc pentru un interviu să merg în echipa Victoriei Beckham ca junior photographer”, a mai declarat Cristina Busca, fotograf în UK.

A avut şi momente în care munca i-a fost aspru criticată de cei din jur dar chiar şi aşa, Cristina a mers mai departe şi şi-a urmat visul: acela de a deveni un fotograf cunoscut şi de a lucra cu modele şi personalităţi cu renume în toată lumea.

Am vrut să le demonstrez celor care au spus că nu voi reuși în fotografie, am vrut să le demonstrez că am să reușesc”, a mai declarat Cristina Busca, fotograf în UK.

Cristina rămâne modestă în ciuda succesului său rapid, continuând să caute mereu să se dezvolte în domeniul fotografiei. Cu pasiunea și dorința sa de a participa la evenimente de talie internațională, a reușit să se facă remarcată într-un mod excepțional. Are și un sfat pentru cei care își doresc să facă această meserie.

Să încerce absolut orice. Orice sursă... dacă are ocazia, să încerce. Să nu dea cu piciorul la absolut nimic. Chiar dacă este greu, chiar dacă este ușor, trebuie să încerce să meargă mai departe. Și dacă a căzut jos să nu rămână acolo, să se ridice și să încerce să ajungă mai sus, mai sus, mai sus...”, a mai declarat Cristina Busca, fotograf în UK.

Povestea Cristinei ne arată că talentul și pasiunea pot să depășească orice granițe naționale, iar impactul său în lumea modei și în arta vizuală este cu adevărat inspirațional. Cu fiecare fotografie, Cristina Busca continuă să redefinească modul în care privim frumusețea și expresia artistică.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233