dobroge.tv

Live

Noul an școlar a început și pentru elevii de la Școala de Maiştri Militari. Elevii au defilat sub privirile părinţilor sau ale prietenilor

11 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Noul an școlar a început și pentru elevii de la Școala Militară De Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“. Aproximativ 200 de elevi vor studia aici în anul 2023 - 2024. Cu uniforma pe ei și cu emoție în suflet, cu toții și-au ocupat locul în formație și au defilat pe platoul instituției militare de învățământ. Părinții le-au fost alături în această zi atât de importantă pentru ei. Mulți dintre aceștia aveau lacrimi în ochi.

A sunat din nou clopoțelul pentru elevii de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”. Emoționați, dar încrezători că vor trece cu bine peste anii de studiu, cei aproximativ 200 de elevi de anul I și anul al II-lea vor începe o nouă etapă din viața lor. 

Ana-Maria iubește această meserie și nu se vede făcând altceva. Mai are un singur vis, să prindă un loc pe o navă și să devină un maistru bun pe comunicații. Ana Maria a primit luni și o bursă semestrială „maistru militar clasa a II Gheorghe Mădălin Rădoi” . Tânăra a terminat semestrul al II-lea cu media cea mai mare.

Toți elevii au spus că au ales această școală pentru că știu că la terminarea celor doi ani de studiu cu siguranță își vor găsi un loc de muncă în Forțele Navale.

Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” este o instituţie militară de învăţământ postliceal, care asigură formarea, specializarea şi perfecţionarea personalului necesar Forţelor Navale, asigurând totodată competenţele de lideri ai structurilor de la baza carierei militare: echipă, grupă, echipaj.

De pe margine, elevii au fost admirați de părinți, prieteni și rude. Festivitatea de deschidere s-a încheiat cu defilarea militară.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233