dobroge.tv

Live

Evenimentul „In Memoriam Jean Constantin”, la Teatrul de Vară din Techirghiol

22 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Eveniment dedicat maestrului Jean Constantin, la 96 de ani de la nașterea sa. Odată cu serbarea celei de-a 24-a ediție a „Zilelor Lacului Techirghiol”, reprezentanții municipalității locale au organizat un eveniment dedicat în exclusivitate celui intitulat „titan al filmografiei românești”.

Peste 700 de persoane au participat la evenimentul desfășurat chiar la teatrul de vară, care îi poartă numele. Colegi din teatru, fani, rude și prieteni, toți au luat parte la evenimentul celui care, în urmă cu 96 de ani se năștea. Tot în cinstea lui Jean Constantin a fost dedicată și expoziția de picturi caricaturiste.

O expoziție realizată cu ajutorul a mai mulți prieteni și colegi din țară și chiar și de pe plan local, am găsit amatori să realizeze chipul lui Jean Constantin și astăzi s-a înjghebat această expoziție de portrete Jean Constantin”, a declarat Leonte Năstase, caricaturist.

Avem un moment deosebit în memoria lui Jean Constantin. Și anul trecut am organizat acest eveniment, care a fost un real succes. Și în acest an avem invitați de marcă, Dorel Vișan, dl. Dan Puric, care sunt convins că vor încânta publicul și vor spune cuvinte alese despre Jean Constantin”, a declarat Iulian Constantin Soceanu, primarul Techirgiol.

S-au spus cuvinte emoționante la adresa maestrului, s-au depănat amintiri din culisele teatrelor și s-au spus povești de viață, care încă dor.

„Este un lucru minunat ce se întâmplă aici, Primăria, Consiliul Primăriei, oameni care ostenesc pentru acest minunat teatru, care cred că este și singurul. Și asemenea întâlniri pot să-l facă să se reîntâlnească cu sufletul lui”, a declarat Dorel Vișan, actor.

„Rasă superioară de artist, acesta a fost Jean Constantin. Un suflet de-o noblețe și de-o generozitate extraordinară întins cât marea și litoralul, așa era”, a declarat Dan Puric, actor.

Astăzi s-ar fi împlinit 96 de ani de la nașterea marelui actor Jean Constantin. Un maestru al comediei, care ani la rând a încântat publicul cu prestațiile sale de excepție, care a adus zâmbetele pe chipurile a zeci de mii de spectatori și telespectatori.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233