dobroge.tv

Live

Vacanțe mai ieftine pe litoral, începând cu 1 septembrie. Tarifele vor fi reduse cu până la 70%

21 august 2023
Publicitate

Dacă nu aţi ajuns încă la mare, avem o veste bună! De la 1 septembrie începe ediția cu numărul 42 a programului „Litoralul pentru toţi”. Hotelierii îi așteaptă pe turiști cu oferte atractive. Astfel, tarifele vor fi reduse cu până la 70%.

Turiștii care aleg să își petreacă vacanța în stațiunile de pe litoralul românesc, începând cu 1 septembrie, când debutează o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”, vor beneficia de tarife cu până la 70% mai mici decât cele din plin sezon estival. Până în prezent s-au înscris în program 48 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte.

Da, știm că spre sfârșitul lunii august începe litoralul pentru toți și atunci scad prețurile la jumătate. Dar, fiecare după posibilități, cum poate, în funcție de concediu”, spune o turistă.

„Am auzit de el, dar vacanța ne-am luat-o înainte. Pentru că ne pregătim de școală cu copii și concediile în perioada aceasta putem să le luăm. Însă, e bună ideea. Am zis că poate revenim în septembrie”, spune o altă turistă.

„Am ales perioada asta pentru că tocmai suntem în România și nu am mai fost de 30 de ani pe litoral și mi-a fost dor să îl văd. Așa amintiri de copilărie”, spune un turist.

Astfel, turiştii se pot alege să se cazeze în hotelurile de pe întreg litoralul, unde tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană. De exemplu, dacă în timpul sezonului o cameră la un hotel de 3 sau 4 stele din stațiunea Mamaia costa între 300 și 500 de lei pe noapte pentru două persoane, acum turiștii vor scoate din buzunare în jur de 100-150 de lei.

Programul „Litoral pentru toți” este un beneficiu pentru turiștii care aleg să ajungă la mare în extrasezon. De asemenea, se pot bucura de reduceri substanțiale. De pildă, la acest hotel de 3 stele din stațiunea Mamaia, turiștii se vor bucura de aceleași condiții ca în plin sezon estival. Dar singura diferență o face reducerea la cazare, masă și inclusiv servicii, transmite Andrei Ciobanu, reporter Dobrogea TV.

De asemenea, tarifele cresc în funcție de serviciile pe care și le dorește clientul.

Practic de la 465 de lei pentru o cameră standard cu mic dejun inclus pentru două persoane, prețul va ajunge de la 1 septembrie la 265 de lei. Din perspectiva serviciilor pe care le oferim, putem spune că avem piscina cu apă încălzită, parcarea și plaja sunt gratuite pentru turiștii noștri, programul de entertainment pentru copii va fi același și după perioada de 1 septembrie și evident, programele noastre de entertainment pentru adulți, la fel, cu muzică live și dans, în fiecare seară”, a declarat Iulian Tenie, manager hotel 3 stele

Un pachet de 6 nopți costă 1.200 de lei. Este inclus micul dejun, bufet suedez pentru doi adulți, copii au anumite facilități. Micul dejun este gratuit pentru cei până la 7 ani. De asemenea, pentru copii avem și un loc de joacă. Vedere la lac, vedere la bulevard”, a declarat Andreea Năstase, manager hotel 3 stele.

Pentru turiștii care aleg sudul litoralului, prețul unui sejur de minimum cinci nopţi de cazare la o cameră într-un hotel de două stele din stațiunea Eforie Nord, poate porni de la preţul de 70 de lei fără mic dejun. Turiștii care vin la mare prin programul „Litoralul pentru toți” își pot închiria camerele fie de la recepția hotelului, fie făcându-și rezervări prin intermediul agenţiilor de turism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233