dobroge.tv

Live

Constănțenii și turiștii s-au strâns seara trecută în Piața Ovidiu să ia parte la debutul Sunscreen Film & Arts Festival

18 august 2023
Publicitate

Piața Ovidiu din Constanța a fost neîncăpătoare seara trecută pentru numărul mare de turiști și constănțeni care au venit să ia parte la debutul Sunscreen Film & Arts Festival. Cea de-a doua ediție a evenimentului are loc la Constanța și Mamaia, până duminică seară.

Evenimentul a fost deschis cu un concert aniversar al formației Sarmalele Reci, urmat de proiecția comediei moldovenești „Carbon”.

„Acesta este un festival cu o muncă întreagă de echipă și aș vrea să mulțumesc în primul rând colegilor mei care au făcut tot ce vedeți în jur posibil în doar două zile, dar și susținătorilor noștri principali”, a declarat Alexandra Boghiu, manager Sunscreen Film & Arts Festival.

În cele trei zile rămase din festival, Nicu Alifantis, Mirabela Dauer și Florian Rus vor susține concerte, iar actori precum Dorian Boguță, Carmen Tănase, Ilona Brezoianu, Răzvan Bănică sau Vlad Logigan vor participa la proiecțiile celor mai noi filme în care joacă. Festivalul include și o componentă dedicată actorilor și studenților la teatru și elevilor de clasa a 12-a interesați de o carieră în cinematografie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233