dobroge.tv

Live

Aqua park-ul plutitor de pe lacul Siutghiol, una dintre atracţiile preferate de pe litoral

08 august 2023
Publicitate

Litoralul românesc se dovedește atrăgător nu doar prin plaja și soare, ci mai ales prin distracţiile pe care le oferă turiștilor care vin să își petreacă concediile aici. Dacă cei mai mulți aleg să se relaxeze pe şezlong, sunt şi altii care caută adrenalina. Una dintre destinațiile preferate este aqua parc plutitor de pe lacul Siutghiol, unde își pot testa limitele pe pontoanele special amenajate, se pot relaxa la soare, iar pe lângă toate acestea se pot distra și cu o plimbare cu skijetul.

Vremea din ultimele zile nu a fost una tocmai potrivită pentru statul pe plajă, tocmai din cauza vântului care a bătut cu putere, însă asta nu i-a împiedicat pe turiști să se distreze pe Litoral. O parte dintre aceștia au ales să își petreacă timpul într-un aqua park plutitor de pe malul lacului Siutghiol, unde copiii, tinerii şi chiar adulţii se pot distra în voie.

Parcul vine și cu oferte pentru adulți, care au posibilitatea de face ski nautic sau wakeboarding. De asemenea, părinții care îi însoțesc pe cei mici, se pot bucura de soare și savura ceva răcoros stând chiar pe șezlong.

,,Atât copiii, cât și adulții se pot bucura de traseul sportiv care este pentru toate vârstele, de plimbări cu skijetul, plimbări cu salteaua, plimbări cu barca, de wakeboarding”, a spus Victor, salvamar.

Pe lângă părinți, pe marginea apei sunt prezenți și salvamarii, care îi supraveghează pe cei mici pe traseu și intervin dacă sunt puși în pericol

O astfel de distracție costă însă pe măsură, accesul în parc fiind permis numai după achitarea unei taxe de 120 de lei pentru o zi. Pentru cei care vor să stea însă mai puțin, există și bilete care permit accesul pentru o oră sau două, care costă 40, respectiv 70 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233