dobroge.tv

Live

Weekend plin de evenimente pe litoral

08 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Stagiunea Estivală încântă publicul de la malul mării și în această săptămână. De joi și până duminică, pe scena din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ artiștii lirici constănțeni vor interpretata cele mai populare spectacole.

Joi seară, pe scena din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța va avea loc spectacolul „Sub soarele Italiei”. Piese de renume precum „Con te partiro”, „Vivo per lei” sau „Santa Lucia” vor răsuna spre încântarea spectatorilor care vor lua parte la eveniment. 

Vineri este programată opera „Marea și muzica”, în program fiind incluse uverturi, miniature orchestrale și zeci de lucrări populare. Sâmbătă și duminică, turiștii și constănțenii se pot bucura de spectacole bazate pe cele mai reprezentative șlagăre americane și momente de neuitat în compania spectacolului „Farmecul Muzicii”. 

Și Forțele Navale Române invită turiștii și constănțenii la „Săptămâna mării și a spiritualității marinărești”. Evenimentul este un omagiu adus marinarilor de pretutindeni și este organizat în perioada 7-11 august în orașele Constanța și Mangalia. 

La Cercul Militar Mangalia, în perioada 7-14 august, după ora 19.00, publicul va putea vizita expoziția de carte cu tematică marinărească, precum și expoziția de instrumente de navigație și uniforme de marină.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233