dobroge.tv

Live

Ziua Porţilor Deschise, la Constanţa. Navele militare, atracție pentru mii de turişti - vedetă a fost de departe bătrânul bric Mircea

08 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Bricul Mircea, fregatele pregătite pentru misiuni armate şi alte nave de război au fost vizitate la Constanța de câteva mii de turişți. A fost Ziua Porţilor Deschise, un eveniment care precede în fiecare an Ziua Marinei. Vizitatorii au putut urca la bordul ambarcaţiunilor şi au văzut ce implică munca militarilor. Atât cei mici, cât şi cei mari au fost cuceriţi de tehnica Forţelor Navale.

Activităţile marinarilor au luat startul când zeul Neptun și-a făcut apariția în Port. După ce a trecut în revistă mulțimea adunată să-l fotografieze, a dat semnalul vizitelor pe navele marinei militare. Impunătoarele fregate, corvetele și navele purtătoare de rachete au fost trase la cheu să poată fi vizitate de curioşi. Vedetă a fost de departe bătrânul bric Mircea.

Oamenii au stat şi zeci de minute la cozi pentru a avea ocazia să urce la bordul navelor. Pentru mulţi dintre vizitatori a fost prima dată când au văzut un velier sau o fregată atât de aproape.

De la evenimentul organizat în Portul Constanţa nu a lipsit nici elicopterul Puma naval, aeronavă de luptă, căutare şi salvare, care participă la misiuni împreună cu fregatele.

Cine nu a putut ajunge în Portul Constanţa, a putut vedea o parte din tehnica armatei în porturile militare din Mangalia, Brăila sau Tulcea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233