dobroge.tv

Live

Marşul de instrucţie al Bricului ''Mircea'' s-a încheiat cu…o cerere în căsătorie. Moment emoţionant pentru Auraş şi Nicoleta: ''Avem o relație de 8 ani și acum pentru toată viața''

31 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Marşul de instrucţie al Bricului "Mircea" s-a încheiat cu…o cerere în căsătorie. Zi de sărbătoare pentru un cuplu al cărui destin s-a unit astăzi, la bordul navei. După cele 28 de zile în mijlocul apelor, tânărul cadet a încheiat voiajul într-un mod unic.

Pentru Nicoleta și Auraş, aceasta a fost una dintre cele mai fericite zile din viața lor. Viitorul ofițer și-a cerut iubita în căsătorie, chiar pe puntea navei. Auraș s-a bazat pe prieteni și familie, cei care i-au și fost complici.

“Este un moment special, este pentru toată viața și câte or să mai fie de acum. Îmi doream de un an, doar că așteptam un moment special și nu-l găseam”, a spus Auraș, cadet.

“Îl așteptam acasă, avem o relație de 8 ani și acum pentru toată viața”, a spus Nicoleta, iubita cadetului.

Alături de cei doi tineri au fost și colegii cadetului, dar și familiile. Auraș a făcut parte din echipajul de studenți aflați la bordul navei, timp de 28 de zile. Cadeţii au străbătut peste 2.000 de mile în largul mării, iar astăzi, la capătul unei luni de zile au ajuns din nou în portul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233