dobroge.tv

Live

Constanța și Mamaia sunt adevărate capitale ale distracției în acest weekend: Festivalul de teatru în stradă, The Color Run, Campionatul național de superslalom și concerte - vor fi impuse restricții de trafic. PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Constanța și Mamaia sunt adevărate capitale ale distracției în acest weekend: Festivalul de teatru în stradă, The Color Run, Campionatul național de superslalom și concerte - vor fi impuse restricții de trafic. PROGRAMUL EVENIMENTELOR
29 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Oferta de evenimente pentru acest weekend este una variată, pentru toate vârstele și gusturile. Vorbim despre SeaStreet - Festivalul internațional de teatru de stradă, Stagiunea Estivală 2023, Color Run, Campionatul național de superslalom, dar și concerte. Pentru unele dintre ele însă, se impun restricții de circulație, pentru că se vor desfășura pe străzile orașului.

SeaStreet - Festivalul internațional de teatru de stradă

Astfel, începând de bineri, până duminică, în Constanța distracția se mută la propriu în stradă la SeaStreet - Festivalul internațional de teatru de stradă. Spectacolele senzaționale, oferite de artiști din 7 țări, vor avea loc în cele 3 zile de festival începând cu ora 19:00, pe Faleza Cazino, pe bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Ferdinand până la intersecția cu strada Traian și în Piața Ovidiu.

Stagiunea Estivală 2023 - O vară sub semnul armoniei!

Melomanii vor avea încă un weekend în care se vor bucura de muzică bună. Spectacolele care vor avea loc weekendul acesta, începând cu ora 20.00, pe scena din fața Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski sunt următoarele:

Sâmbătă, 29 iulie 2023: IUBIREA ÎN MUZICĂ – spectacolul propune publicului seri de muzică romantică vocală și instrumental, arii și duete din cele mai renumite opere și operete, muzică de film și musical, dar și duete și momemente coregrafice sensibile din duete clasice.

Duminică, 30 iulie 2023: MUSICA SEMPRE LIBERA -o seară de arii, duete, ansambluri de operă, operetă, canzonete, chansonete, muzică de film și musical. Vor interpreta pentru dumneavoastră soliștii: LAURA EFTIMIE, ELENA ROTARI, MIHAELA IONESCU, MARIA CERNAT, LUCIA MIHALACHE, RĂZVAN SĂRARU, MĂDĂLIN BĂLDĂU, IONUȚ BOANCHEȘ, ADRIAN CLINCIU, MARIUS TURTOI, CRISTIAN CARAGEA, MARIUS EFTIMIE. Momente coregrafice vor fi asigurate de IGUACEL SÁNCHEZ.

The Color Run

Un eveniment extrem de așteptat în fiecare vară atât de cei mici, cât și de cei mari este THE COLOR RUN MAMAIA.

Cursa colorată se va desfășura pe următorul traseu: plecare din parcarea din faţa Hotelului REX – faleza dintre Hotelul Golden Tulip - zona Castel și retur, cu punctul de sosire în parcarea Hotelului Rex.

Campionatul național de superslalom

Pentru iubitorii de evenimente pe patru roți, anunțăm, că în perioada 29-30 iulie 2023, în parcarea Plaja Modern, va avea loc Campionatul național de superslalom.

What's Up și Mădălina Avasiloaie, pe scenă din Piațeta Cazino

Pentru al treilea weekend la rând, piațeta Cazinoului din Mamaia este pregătită să primească turiștii din stațiune, dar și constănțenii dornici de distracție, la un concert live, susținut de unii dintre cei mai în vogă artiști români ai momentului. Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 20:30, Mamaia vibrează în ritmuri de pop, R&B, rap și muzică de petrecere, pe hiturile interpretate de What's Up și Mădălina Avasiloaie. Intrarea este gratuită pentru toți cei care doresc să se alăture petrecerii sub cerul liber.

Restricții de trafic

  • în perioada 29.07.2023, ora 06:00 - 31.07.2023, ora 06:00 se va restricționa accesul la locurile de parcare situate pe bulevardul Tomis, de la bulevardul Ferdinand până la strada Traian;
  • în zilele de 29 și 30.07.2023, în intervalul orar 15:00-00:00 se va restricționa accesul auto pe bulevardul Tomis, de la bulevardul Ferdinand până la strada Traian și la intersecția străzii Dragoș Vodă cu bulevardul Tomis.
  • în perioada 28 iulie 2023, ora 08:00 – 29 iulie 2023, ora 22:00, se vor institui restricții de trafic auto pe tronsonul Hotelului REX – faleza dintre Hotelul Golden Tulip - zona Castel. În situația în care se vor înregistra condiții meteorologice nefavorabile desfășurării evenimentului, restricțiile se vor prelungi până în data de 30 iulie 2023, ora 22:00.
  • în zilele de 29.07.2023 și 30.07.2023, în intervalul orar 09:00-21:00 se va restricționa accesul auto pe strada Lebedei, din dreptul restaurantului Compas și până la bariera de la Plaja Modern;
  • în aceleași date și în același interval orar se vor institui restricții de circulație de la sensul giratoriu din Portul Turistic Tomis cu acces controlat pentru parcările publice nerestricționate din zona menționată anterior;
  • se va restricționa parcarea publică de pe strada Lebedei delimitată de restaurantul Compas și restaurantul Byblos pentru a facilita parcarea autovehiculelor ce vor concura;
  • în perioada 28.07.2023, ora 06:00 – 31.07.2023, ora 06:00 se va restricționa accesul auto în parcarea de la Plaja Modern, pentru desfășurarea competițiilor.


Sursă foto: Primăria Constanța / OMD Mamaia-Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233