dobroge.tv

Live

Tot mai mulţi turişti aleg să se cazeze la apartamentele de pe litoral. ''Ieșim și mai ieftin și e spațiu mai mare, ne simțim mai în largul nostru''

03 iulie 2023
Publicitate

Au crescut tarifele cazării la hotel pe litoral, motiv pentru care tot mai multi turiști iau în considerare cazarea la apartamentele din Mamaia și Mamaia- Nord. Turiștii spun că le aleg mai ales pe cele noi, pentru că le oferă mai multă intimitate şi nu cheltuiesc la fel de mult cu mâncarea ca la resturant. Cele mai multe dintre ele, sunt cu două camere și toate sunt dotate cu bucătării. Pentru o vacanță de zece zile turiștii scot din buzunar în jur de 3.000 de lei.

Apartamentele în regim hotelier de pe litoral sunt tot mai căutate. Pe lângă prețul accesibil, turiștii beneficiază de mai mult spațiu, libertate de mișcare, intimitate și prețul care poate fi negociat.

“Avem ca facilități, absolut orice: de la internet de mare viteză la mașină de spălat. Exact ca acasă, același confort. Mi se pare mult mai bine decât la un hotel unde ai o cameră de 13-14 metri pătrați. Aici ai un apartament de 70-80 mp, pot sta 5 persoane", a spus Vlad Niculescu, manager aparthotel.

Acest apartament se află în Mamaia-Nord, în zona plajelor de lux. Costă 500 de lei pe noapte în luna iulie, însă când ne apropiem de luna august, luna concediilor la mare, tariful crește cu 300 de lei. Mamaia este plină de oportunități când vine vorba de aparthoteluri: în ultimii ani s-a construit cu o viteză amețitoare astfel încât există spații de închiriat și lângă mare, dar și pe malul laculului Siutghiol. Turiștii au de unde să aleagă.

"În primul rând, turiștii ne întreabă dacă bucătăriile sunt utilate, pentru că ne adresăm foarte mult familiilor cu copii mici, iar a doua întrebare este despre parcare: dacă parcarea este gratuită, a treia întrebare ne întreabă despre plajă, dacă este aproape, dacă avem plajă privată”, a spus Ștefan Bară, administrator aparthotel.

"Colaborăm cu o plajă privată în care avem prețuri promoționale. Prețurile la șezlonguri sunt 30 de lei pe şezlog", a spus Claudia Pancă, administrator aparthotel.

Pe malul lacului Siutghiol cazarea la un apartament începe de la 300 de lei pe noapte. Apartamentele au un dormitor și un living, în care pot sta 4 sau chiar 5 persoane. Familiile cu copii sunt clienți fideli ai acestui tip de cazare: economia față de vacanță la hotel ajunge uneori și la 30 de procente.

"Când avem familie e mult mai ok pentru noi pentru că e un mediu mult mai confortabil, ne simțim că acasă"

“Spaţiu mai mult, posibilități mai multe. Se poate și găti, putem să ne mai aducem anumite produse pe care le mai cumpărăm din oraș"

"Da, într-adevăr, ieșim și mai ieftin și e spațiu mai mare, ne simțim mai în largul nostru"

Există aparthoteluri pe litoral care acceptă și plata cu voucherele de vacanță însă va trebui să întrebați din timp acest detaliu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233