dobroge.tv

Live

Demonstrație de stil și eleganță pe două roți. Doamnele și domnișoarele au participat la evenimentul „Flori și biciclete”, în stațiunea Mamaia

26 iunie 2023
Publicitate

Flori, fete-n fuste şi biciclete. Mai multe doamne şi domnişoare, îmbrăcate în fuste sau rochii, lungi sau scurte și accesorizate cu buchete de flori au pedalat prin stațiunea Mamaia. A fost un eveniment dedicat sexului frumos, dar și pentru a promova feminitatea. De asemenea, acestea au învățat și cum să realizeze coronițe și au asistat chiar și la o prezentare de modă.

La malul mării a avut loc weekend-ul trecut o demonstrație de stil și eleganță pe două roți. Însă, înainte de a se urca pe biciclete doamnele și domnișoarele au învațat să facă buchete și coronițe de flori. De asemenea, unele dintre ele și-au și accesorizat ținutele cu aceste flori. Altele au ales să le prindă la pălării.

Pentru a face ceva diferit. Pe plajă pot să merg în fiecare zi și așa dar acest lucru mi se pare unic, este o experiență minunată, plus că niciodată nu am făcut coronițe și e un nou început pentru mine de a învăța acest lucru”, spune o participantă.

„Este o energie foarte frumoasă, florile îți conferă o cu totul altă stare de spirit decât orice alt ceva”, spune o altă participantă.

„Iubesc florile, îmi place lavanda și îmi doresc foarte mult să învățat să fac coronițe cu flori naturale sau uscate”, spune o altă participantă.

În tot acest timp, doamnele și domnișoarele au asistat și la o prezentare de modă.

Model: Foarte entuziasmată, dar în același timp am și emoții dar o să trec peste.

Reporter: Cum este ținuta ta?

Model: Este foarte interesantă. Îmi place foarte mult culoare și modelul.

„Colecția este una de ocazie pentru că tot suntem în sezonul evenimentelor, banchetelor, petrecerilor de tot felul așa că o să vedem astăzi foarte multe rochițe, tot ce se poartă anul acesta în materie de modă pentru copii”, a declarat Alexandra Panait, manager școală de modelling.

Pentru mulți dintre noi a fi femeie înseamnă să fie mamă, soție, fiică, frumoasă, sensibilă, dar și puternică. Nu contează cu ce ești îmbrăcat, important este ca ele să se simtă bine în pielea lor. Încă de pe vremuri, doamnele și domnișoarele elegante erau văzute drept puternice, feminine și încrezătoare. Asta au vrut să arate și mai multe constănțence prin evenimentul „Flori și biciclete”.

Intenția noastră a fost să creăm un eveniment în care femeile să permită să fie cât mai creative și să se simtă minunat”, a declarat Carmen Ghițulescu, organizator.

Facem o plimbare în rochițe să se vadă că suntem feminine și așa trebuie să fim: elegante, frumoase, aranjate. Vrem cumva să promovăm feminitatea și mișcarea în aer liber. Este prima ediție, este primul eveniment de acest gen pe care îl organizăm”, a declarat Ana Ștefan, organizator.

După ce au terminat coronițele, doamnele și domnișoarele s-au urcat pe biciclete și au pedalat de la Cazino și până aproape de intrarea în stațiunea Mamaia.

„O parte din fonduri vor fi donate către o asociație, Asociația „Dăruiește Aripi” și este un mod foarte plăcut de a ne petrece timpul liber și la fel să facem și o faptă bună”, spune o participantă.

Cu această ocazie, doamnelor și domnișoarele au sărbătorit și Ziua Iei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233