dobroge.tv

Live

Razie în autobuzele din Constanţa! Călătorii au fost verificaţi dacă poartă masca de protecţie

14 octombrie 2020
Publicitate

Masca la control! Polițiștii constănțeni au efectuat o razie în autobuzele din oraș. Călătorii au fost verificați dacă respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Cine a fost prins pe picior greșit, a fost amendat.

Polițiștii constănțeni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și limitării infectării cu COVID-19, în mijloacele de transport în comun. Astfel, cei care au ales să meargă cu autobuzul au fost controlați nu dacă au bilet de călătorie, ci dacă poartă masca de protecție corespunzător.

Oamenii legii au interacționat cu cetățenii și i-au informat despre locurile în care masca de protecție se poartă obligatoriu, precum și modul corect de a o purta. Acțiunea s-a mutat apoi în zonele aglomerate ale orașului.

Autorităţile reamintesc care sunt măsurile esențiale pentru atingerea scopului reprezentat de prevenirea/limitarea îmbolnăvirii cu Covid-19:

- purtarea corectă a măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura;

- purtarea măștii de protecție în spații publice închise, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă;

- purtarea măștii de protecție în spații publice deschise (piețe, târguri, zone de așteptare - stații de autobuz, peroane etc.), faleze, zonele în care se desfășoară serbări publice, exteriorul obiectivelor turistice;

- purtarea obligatorie a măștii de protecție de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Amenzile pentru cei care nu poartă masca de protecție sunt usturătoare. Cei care sunt prinși pe picior greșit riscă să fie sancționați contravenționale. Aceștia vor scoate din buzunare între 500 și 2.500 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233