dobroge.tv

Live

Rusaliile dau startul sezonului estival. Hotelierii au lansat din nou pachete atractive: ''Cu siguranță vom înregistra o creștere de peste 20-30%''

19 mai 2023
Publicitate

În minivacanța de Rusalii litoralul se va umple din nou de turiști. Potrivit estimărilor făcute de operatorii economici din HoReCa, în perioada imediat următoare sunt aștepți cu 20% mai mulți vizitatori față de anul trecut. O parte dintre rezervări au fost deja făcute, iar pentru ce a mai rămas disponibil la cazare tefefoanele încă sună. Hotelierii au lansat din nou pachete atractive cu prețuri ce pornesc de la 132 de lei pe noapte în stațiunea Mamaia și 89 lei în sudul litoralului.

La agențiile de turism telefoanele sună încă de la primele ore. Cei mai mulți vor să-și facă rezervare pentru minivacanța de Rusalii pentru a profita astfel de pachetele pregătite de hotelieri pentru această perioadă.

În acest moment gradul de ocupare la unele unități de cazare este de 50%, însă operatorii ecomici sunt optimiști și speră că nu vor mai avea nicio cameră disponibilă în minivacanța de Rusalii.

Agenții de turism estimează că numărul turiștilor care vor ajunge pe litoral de Rusalii îl va depăși pe cel de anul trecut. Cererea este mare, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele.

„Înregistrăm foarte multe rezervări. Prețurile vor porni de la 89 de pe noapte la un hotel de 3 stele în Eforie Nord, iar în Mamaia pornesc de la 132 pe noapte pentru cameră dublă. Cu siguranță vom înregistra o creștere de peste 20-30%”, a spus Ștefan NECULA, agent de turism.

Minivacanța de Rusalii marchează oficial începutul sezonului estival. Cei care vor ajunge la mare să se distreze o pot face chiar şi dacă vremea nu va ține cu ei. Cluburile, terasele şi restaurantele vor fi aproape toate deschise. Iar patronii care încă nu au dat startul, vor fi şi ei gata când începe sezonul estival.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233