dobroge.tv

Live

Operatorii din turism au lansat o nouă ofertă: ''City Break în Constanța''. Pachetul include cazare, dar și meniuri speciale, plimbări pe mare și vizite la muzee

17 mai 2023
Publicitate

Primăvara la mare, are un farmec deosebit. Cei care o iubesc cu adevărat o plac în toate cele patru anotimpuri. În această perioadă, ne putem bucura de weekend-uri relaxante cu vreme caldă. De asemenea, putem descoperi și Constanța. Iar pentru a atrage cât mai mulți turiști pe litoral, operatorii din turism s-au gândit să lanseze o nouă ofertă: „City Break în Constanța”. Pachetul include cazare, dar și meniuri special, plimbări pe mare și vizite la muzee. Unele au intrare gratuită, altele au prețurile reduse.

Un City Break în Constanța n-are cum să nu înceapă cu o croazieră pe Marea Neagră: bărci special amenajate pentru tineri şi turişti de orice fel aşteaptă ancorate în Portul Turistic Tomis. Croazierele se fac de dimineaţă până seara iar căpitanul este şi ghidul tuturor.

„30 de lei adulţi, 15 lei copiii până-n vârsta de 12 ani. Cam 1 km jumătate în larg. Dacă marea ne permite mergem spre Cazino, vizităm Cazinoul, dacă nu, mergem unde ne duce valul”, a spus Ionuţ CRISTESCU, proprietar de yacht.

Aproape o oră durează ca să călătoreşti pe valuri în miezul zilei sau seara la apus. Corabia se-ntoarce la cheu direct între restaurantele care se-ntind pe toată lungimea cheiului în Portul Tomis.

„Foarte mișto experiența. Recomandăm pentru cine vrea să vină să se distreze. Noi suntem și un grup foarte mare și am ascultat și muzică, ne-am distrat și în larg”

Iar de pe mal aromele îmbietoarele ale preparatelor te fac să intri în restaurant pentru a gusta din delicatesele atent pregătite de bucătari.

Zeci de plite sfârâie în bucătăriile care primesc pește şi delicatese direct la malul apei. Cherhanalale Constanței sunt renumite pentru fructele de mare gătite în stil local şi mediteraneean.

Portul Tomis este mai mult decât o experienţă maritimă. Sunt cel puţin 30 de restaurante cu specific mediteranean unde găsești pește, creveţi scoici şi paste italiene. Operatorii din turism îl numesc „kilometrul zero al Constanței”.

Un city break propus de agenţiile turistice va însemna două sau trei nopţi de cazare în hoteluri de trei sau patru stele, precum și reduceri de 10% la cherhanalele înscrie în programul "Constanța City Break". În plus, vor fi şi degustări de vinuri opţionale în program, turul cetăţilor din Dobrogea şi-o zi în Delta Dunării. Din Portul Tomis turiștii vor putea merge și în Satul de Vacanță.

Călătoriile sunt minunate iar timpul petrecut alături de cei dragi într-o destinație diferită de rutina ta zilnică, este neprețuit, așa că cine dorește poate veni în „city break la Constanța”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233