dobroge.tv

Live

Lucrările de reabilitare a unei străzi din centrul Constanţei, abandonate după terminarea campaniei electorale

12 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Gropi, canalizări și aglomerație. Așa se prezintă situația în centrul orașului. Pe strada Mihai Viteazu se începuseră lucrări de reabilitare, însă muncitorii nu au mai continuat cu asfaltarea căii de acces de la terminarea campaniei electorale, spun oamenii. Șoferii, dar și locuitorii zonei așteaptă drumuri demne de un oraș european al anului 2020.

Costică Munteanu locuiește pe strada Mihai Viteazu. Este foarte revoltat că de cel puțin două săptămâni strada arată ca după război. Deși acesta a făcut numeroase sesizări, drumul a rămas distrus , întrucât muncitorii nu au mai apărut să termine lucrarea.

“Da, exact după campanie s-a întâmplat. Înainte de campanie, au fost doi muncitori noaptea, ne-au terorizat. Exact la mine în colț aici au băgat utilajele, de la 9 jumate până la 2 noaptea lucrau în continuu, după care au dispărut toți. Nu a mai venit nimeni nici până în ziua de azi. Cum se face în orașul ăsta… își bat joc de toți locatarii de aici. Deci toată lumea este nemulțumită. Toți vecinii de aici, puteți să-i întrebați", a spus acesta.

Și șoferii sunt supărați de felul cum arată strada pe care sunt nevoiți să circule zilnic. Ei susțin că pe lângă disconfortul creat de aglomerație, își strică mașinile.

“Strada de acum două săptămâni a fost rașchetată și chiar vorbeam cu colegul, nu au asfaltat deloc de 2 săptămâni. Așteptăm cu nerăbdare că e o stradă destul de circulată. Multe gropi, bucșăraia la mașină, roțile, cauciucurile. Chiar am văzut un om care își tăiase cauciucul acum vreo câteva zile într-o canalizare din aceasta și deranjează pe multă lume că ne pune la plată”, a declarat un şofer.

O altă nemulțumire a locuitorilor zonei este decizia autorităților de a schimba traseul unor mijloace de transport public. Oamenii sunt supărați că nu se pot odihni din cauza zgomotului și de aglomerația creată.

“Nemulțumirea mea cea mai mare este faptul că s-au introdus atâtea autobuze. Asta e o stradă mică, cu circulație extraordinar de mare. 6 autobuze trec pe aici. De la colț și până nu știu unde se adună 6-7 autobuze”, a spus un alt nemulţumit.

Până când noua guvernare va prelua atribuțiile specifice, iar nemulțumirile constănțenilor vor fi ascultate, aceștia vor trebui să circule în continuare pe drumuri stricate, cu gropi și canalizări ieșite în exterior.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233