dobroge.tv

Live

Constănțenii de pe strada Răsuri au stat mai bine de o săptămână cu sute de metri de cabluri căzute pe trotuar. ''E vorba de siguranța oamenilor''

02 mai 2023
Publicitate

Mai bine de o săptămână au stat constănțenii de pe strada Răsuri cu sute de metri de cabluri căzute pe trotuar. Au așteptat intervenția autorităților și într-un final, sătui să facă slalom printre cabluri, le-au ridicat de la sol așa cum s-au priceput. O echipă Dobrogea TV a stat de vorbă cu oamenii, a filmat și apoi a întrebat autoritățile locale.

Domnul Dumitru locuiește pe strada Răsuri de peste 40 de ani, însă ca acum spune că n-a fost niciodată. În urmă cu o săptămână, într-o dimineață, a ieșit din curte și a fost întâmpinat de un hățiș de cabluri care ocupau trotuarul.

„Aici știți cum este: ca în junglă. Arată ca o casă neîngrijită. Cablurile astea le-a dărâmat unu cu o macara și le-a agățat și le-a și rupt”, a spus acesta.

Văzând că nu intervine nimeni să ridice cablurile, domnul Dumitru a luat situația în propriile mâini pentru a putea ieși cu mașina din parcare:

„Erau jos și le-am legat eu acolo de ancora aia ca să poată să intre omul să erau jos așa”.

Și vecinii domnului Dumitru spun că se tem și pentru siguranța lor, căci nimeni nu știe dacă sunt sau nu periculoase aceste cabluri.

„Nu e vorba de mașini cât e de siguranța oamenilor. Pot să se accidenteze, să se prindă, să se electrocuteze, nu se știe, sunt electrice, sunt de telefonie?”

„Să vină să le facă că e tot orașul la fel”

„Asta e poveste veche de pe timpul lui Mazăre. A zis că scoate cablurle de pe stâlp și le bagă în pământ, n-au făcut. Uitați cum atârnă!”

„Nu ar trebui să stea atârnate, să vină le le pună înapoi, să le remedieze, nu?”

Am luat legătura cu reprezentanții Primăriei Constanța care inițial ne-au transmis că vor trimite oameni în teren. După câteva ore, am fost anunțați că problema a fost remediată, iar cablurile sunt din nou la locul lor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233