dobroge.tv

Live

Festin culinar pe plajă. Bucătarii au venit la festival cu cele mai apetisante feluri de mâncare: ''Nu știm ce să alegem, avem prea multe variante''

01 mai 2023
Publicitate

Burgeri, pizza, hot-dog, friptură și cartofi prăjiți. Sunt doar o parte din preparatele pe care turiștii, dar și localnicii le găsesc la festivalurile gastronomice care au loc în stațiunea Mamaia, dar și pe o plajă din Constanța. Ingredientele diverse folosite de bucătari sunt secretul care fac preparatul să fie unul delicios. Iar chefii ne dau asigurări. Gustul va satisface și cele mai pretențioase papile gustative.

La doi pași de festivalul care are loc în stațiunea Mamaia se află și unul dintre cele mai mari festivaluri de Street Food. După o noapte de distracție pe ritmuri electrizante, tinerii fac o oprire aici pentru a mânca ceva savuros înainte de a merge în camerele de hotel.

Bucătarii au venit la festival cu cele mai apetisante feluri de mâncare. Însă, regele din farfurie rămâne burgerul preparat după rețeta clasică.

Un burger costă 45 de lei iar o bere 20 de lei. Şi crenvurștii nemţeşti se vând ca pâinea caldă, iar cel mai căutat desert la festival sunt clătitele cu îngheţată.

La festivalul gastronomic din stațiunea Mamaia sunt prezente peste 40 de foodtruck-uri din toată țara.

Şi în Constanța a fost petrecere, pe una dintre cele mai mari plaje. Printre grătare şi standuri cu mâncare, localnici şi turişti au încins petrecerea în fața scenei.

Experiențele culinare au fost asigurate de către cei mai faimoși chefi din România. Aceștia folosesc unele dintre cele mai populare stiluri internaționale de BBQ.

Din meniu nu au lipsit nici dulciurile. Clătitele și papanași au fost printre preferatele oamenilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233