dobroge.tv

Live

Mamaia, stațiunea contrastelor. Cluburile de fiţe şi-au deschis porţile unul câte unul: ''Sărbătorim viaţa şi achiziţionarea unui nou apartament''

01 mai 2023
Publicitate

Peste tot au fost petreceri maraton în care muzica a fost acompaniată fie de șampanie scumpă, fie de bere sau vin. Nimeni nu s-a uitat la ceas. Tinerii cu chef de dans și distracție nu au băgat niciun moment de seamă când trece timpul. Și în Mamaia Nord au avut loc petreceri cu ştaif. Cluburile de fiţe şi-au deschis porţile unul câte unul. În weekend-ul care doar ce s-a încheiat, sute de tineri au dansat pe ritmurile mixate diferiți DJ-ii în localurile cu pretenţii.

Cu poftă de viaţă şi mai ales de distracţie au venit tinerii la festivalul care are loc în stațiunea Mamaia. Patru corturi încăpătoare au strâns câteva mii de oameni de-a lungul fiecărei nopţi.

N-a contat frigul şi oboseală de peste zi. Toţi au dansat fără nicio grijă că ar putea rămâne fără energie pentru următoarea zi.

„E fabulos, e fabulos! Îmi place să dansez, îmi place mult să dansez, îmi place muzica și îmi place tot: petrecerea, divertismentul”

„A mixat de timp de 8 ore și este aici în continuare, mixează în continuare”

„Am venit pentru oară în Mamaia, pentru prima oară în București. Despre festival mi-au spus prietenii mei. Anul trecut nu am venit, am văzut vibe-ul și am spus „La anul o să merg!” . N-am vrut să vin, dar ei m-au convins să vin. Mi-au zis „Trebuie să vii!”

Festivalul se va încheia pe 3 mai, iar până atunci muzica electronică va răsuna nonstop la malul Mării Negre.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat s-au deschis și cluburile din Mamaia Nord. Pe scenă au urcat vedetele momentului care au încins atmosfera. Ringurile lor de dans au devenit neîncăpătoare. Cine n-a mai avut loc la mese ori pe băncile de lemn, s-a mutat pe plajă cu paharul în mână.

Din decor nu au lipsit animatoarele, șampania a curs în pahare iar muzica a încins atmosfera.

Domnişoarele îmbrăcate seducător au atras toate privirile. Cu toții spun că noaptea albă din club a fost cel mai potrivit cadou pentru ei în această minivacanţă de 1 Mai.

„E atmosferă. E full, pentru astăzi, deci recomand. Sărbătoresc 1 Mai că sunt muncitoare, lucrez la stat. Până la ziuă, până la răsărit”

„Sărbătorim viaţa şi achiziţionarea unui nou apartament. Eu sărbătoresc viaţa distrându-mă”

Toată lumea s-a distrat și a simțit din plin atmosfera de la malul mării. Cât despre buget, nimeni n-a mai stat să numere banii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233