dobroge.tv

Live

Forfotă în gara din Constanța. Sute de tineri au ajuns în Constanţa, pregătiţi pentru o distracție de trei zile și trei nopți la malul mării

28 aprilie 2023
Publicitate

A fost forfotă în toată regula, astăzi, în gara din Constanța. Sute de tineri au coborât din trenurile care soseau din oră în oră, pregătiți pentru o distracție de trei zile și trei nopți la malul mării. Același lucru îl doresc și primii turiști care au venit cu mașinile personale și s-au cazat în stațiunile de pe litoral. Oficial, a început minivacanța de 1 Mai și sezonul estival 2023.

Trenul a fost mijlocul de transport spre mare ales în special de tineri. Și asta pentru că, petrecăreții au început distracția încă de pe drum. Vagoanele trenurilor au răsunat de muzică și voie bună.

Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică ce are loc în Mamaia a atras mii de tineri dornici de distracție. Dj-ii români și străini care mixează la platane țin participanții în priză până în zorii zilei.

„Am venit aici pentru că este unul dintre cele mai tari festivaluri. Îmi place muzica house, aici e genul acesta de muzică și este cool”

„Ascult genul ăsta de muzica și e reprezentativ să vii la un astfel de festival”

Și pentru hotelieri, cel puțin la prima vedere, minivacanța de anul acesta este o afacere profitabilă. Multe unități de cazare sunt sold out zilele acestea.

„Majoritatea turiștilor ajung astăzi și asta pentru că de ieri au început și festivalurile, distracția în cluburi, așa că vom avea un weekend intens”, a spus Iulian TENIE, manager hotel.

„Turiștii au venit de dimineață, mai trebuie să ajungă câțiva, hotelul este deja epuizat, nu mai avem nicio cameră disponibilă”, a spus Elena DRĂGHICI, manager hotel.

Peste cincizeci de mii de turiști sunt așteptați să petreacă minivacanța de 1 Mai pe litoral. Și variantele de distracție sunt la discreție: festivaluri, evenimente culinare, petreceri și concerte. În plus, meteorologii anunță o vreme în mare parte însorită.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233