dobroge.tv

Live

S-a dat oficial startul la distracţie pe litoral. Mii de tineri au dansat până la răsărit pe plajă, la Costineşti

28 aprilie 2023
Publicitate

Noaptea trecută litoralul a prins viaţă. S-a dat oficial startul la distracţie. Atmosfera la cel mai mare festival din Costineşti s-a încins repede. Câteva mii de tineri au dansat până la răsărit pe plajă, la scena principală. A fost doar prima noapte dintr-un şir lung care se va încheia abia luni seară.

Noaptea trecută, primul loc care a prins viaţă a fost staţiunea tineretului, Costineşti. Aici se desfăşoară timp de patru zile, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică trap din Europa.

Muzica bună şi atmosfera întreţinută de solişti celebri a făcut ca mii de tineri să uite de oboseală şi de orele de stat în picioare. Nu i-a deranjat însă cu nimic pentru că ştiau că odată intraţi în ringul de dans, distracţia era garantată. Pe ritmuri trap, rap, urban și hip & hop, câteva mii de oameni au dansat până în zori. N-a contat frigul şi oboseală de peste zi.

Toţi petrecăreţii au dansat fără nici o grijă că ar putea rămâne fără energie pentru seara care va urma. Au plecat apoi la odihnă în camerele de hotel sau direct pe plajă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233