dobroge.tv

Live

Peste 50.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în minivacanța de 1 mai: hotelierii au pregătit oferte pentru toate buzunarele

24 aprilie 2023
Publicitate

Peste 50.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în minivacanța de 1 mai. De la sud la nord, hotelierii au venit cu oferte care mai de care mai atractive pentru turiști. Pachetele încep de la 120 de lei și pot ajunge și la 700 de lei în funcție de facilitățile alese. Mai mult, cei care vor ajunge la mare se vor putea bucura și de evenimente artistice, dar și de distracția pe nisip.

La unitățile de cazare deschise pe litoral abia se mai găsește o cameră liberă pentru minivacanța de 1 Mai. Rezervările s-au făcut încă din luna ianuarie și asta pentru că operatorii economici au lansat pachete atractive.

Am făcut o reducere de last minute. Tarifele pornesc de la 430 de pe noapte, cameră standard cu mic dejun inclus pentru doi adulți, iar pentru cei care doresc să rămână să ia masa la noi la restaurant le oferim și un discount de 10%”, a declarat Elena Drăghici, manager hotel.

Avem hotelul ocupat 100%. Am avut și o ofertă atractivă pentru turiști, în sensul că pentru trei nopți de cazare, noi am acordat una gratis. Mai mult decât atât toate facilitățile și serviciile sunt full operaționale”, a declarat Iulian Tenie, manager hotel.

Multe dintre hotelurile care au fost închise în extrasezon, își deschid acum porțile, iar gradul de ocupare este deja de aproape 100%.

„Stăm foarte bine, gradul de ocupare este de 98% acum. Tarifele pornesc de la 250 de lei și până la 350 de lei. Turiștii au șezlong inclus, parcare inclusă și mic dejun”, a declarat Răzvan Chițan, manager hotel.

Nu doar în Mamaia va fi aglomerat. Stațiunea Costinești i-a luat prin surprindere pe reprezentanții din turism. Aici pachetele s-au vândut „ca pâinea caldă”.

„În Costinești capacitatea de cazare este aproape de maxim. La fel și în nordul stațiunii Mamaia. Tarifele pornesc de la 128 de lei în Mamaia pentru o cameră dublă pe noapte pentru doi adulți la un hotel de trei stele, iar la patru stele o cameră dublă pornește de la 299 de lei cu mic dejun pentru două persoane”, a declarat Ștefan Necula, agent de turism.

Anul acesta operatorii economici estimează că numărul celor care vor ajunge pe litoral de 1 Mai va fi mult mai mare decât anul trecut.

„Anul trecut au fost undeva la 30.000 de turiști, din aproximările noastre, iar anul acesta ne așteptăm să fie undeva la 50.000-60.000”, a mai declarat Ștefan Necula, agent de turism.

Nu doar în Mamaia se va da startul distracției pe 1 Mai, ci și în alte stațiuni din sudul litoralului unde tinerii vor petrece până dimineață. Astfel, muzica va răsuna din nou în stațiuni până la răsărit.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233