dobroge.tv

Live

Antrenorul de fitness Diana Pivniceru ne prezintă câteva exerciții simple pe care le putem face acasă: avem nevoie doar de o coadă de mătură

19 aprilie 2023
Publicitate

Exercițiile fizice sau plimbările în aer liber sunt importante nu doar după perioada sărbătorilor când oamenii s-au înfruptat din toate bunătățile, ci în fiecare zi. Nu contează unde ne desfășurăm activitățile atâta timp cât ne dorim să avem un corp sănătos și o siluetă de invidiat. Mișcare putem face chiar și în propria locuință. Cum ne putem antrena și ce obiecte putem folosi, ne arată antrenorul de fitness Diana Pivniceru.

Știm cât de important este să faci mișcare în ziua de astăzi, știm că este indicat de toată lumea, de toți profesioniștii, de medici, de nutriționiști, de aceea o să vreau să vă arăt câteva exerciții care se pot face acasă pentru că nu toată lumea poate să ajungă sau are posibilitatea să ajungă într-o sală de fitness. Treaba este destul de simplă. Se poate lua un băț, o coadă de mătură de exemplu. Noi o să folosim acest obiect și o sa putem să facem niște exerciții care o să vă solicite întreg corpul. Punem bățul deasupra umerilor, picioarele să fie depărtate, tălpile la nivelul umerilor, picioarele puțin flexate, ținem spatele drept și ne răsucim ușor spre exterior, într-o parte și în altă. Avem mare grijă ca bazinul să rămână blocat și să putem să folosim foarte mult partea abdominală. Putem să facem alternativ exact cum face eu acum sau putem să facem pe o singură parte și să revenim. 15-20 de repetări pe fiecare parte după care schimbăm partea”, a declarat Diana Pivniceru, antrenor de fitness.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233