dobroge.tv

Live

Weekend plin pe litoral. Mulți turiști au ales să-şi petreacă Paștele la malul mării

18 aprilie 2023
Publicitate

A fost un weekend plin pe litoral. Mulți turiști au petrecut Paștele la malul mării și asta pentru că operatorii i-au întâmpinat cu oferte atractive, dar și cu preparate tradiționale. Rezervările la unitățile de cazare au fost făcute cu mult timp înainte. Motiv pentru care cu greu s-a mai găsit o cameră liberă, iar gradul de ocupare anul acesta a fost mai mare cu 20% comparativ cu anul trecut.

Dornici de relaxare turiștii au fost prezenti într-un număr destul de mare în stațiunile de pe litoral în weekendul de Paște. Mamaia a fost vedeta și anul acesta.

„Am avut pachete de Paște de 3 nopți. Au fost turiști care au ales și pachetul de două nopți, dar am avut și persoane care au venit și au rezervat direct”, a spus Elena DRĂGHICI, manager hotel.

Cei mai mulți au ales pachetul de două nopți cu mic dejun inclus și restul noapte, trei nopți. I-am primit cu preparate tradițioanel: ouă roșii, pască, cozonac”, a spus Adrian BAZÂRU, manager hotel.

Hotelierii susțin că weekendul de Paște a adunat pe litoral peste două mii de turiști.

„Intenția noastră a fost să creăm o tradiție ca turiștii români să vină să petreacă Paștele pe litoral, de aceea dorim să oferim servicii de înaltă calitate. La noi la hotel a fost aproape plin, rata de ocupare a fost undeva la 90%”, a spus Iulian TENIE, manager hotel.

„Hotelierii aducând tot felul de pachete cu aceste cine tradiționale, au reușit cumva să atragă turiștii și pentru anii viitori”, a spus Ștefan NECULA, agent de turism.

Față de anul trecut, Paștele acesta a fost mai generos ca număr de turiști.

„Comparativ cu anul trecut au fost cu 10- 15% mai mulți turiști, având în vedere că unele hoteluri au fost chiar la capacitate maximă”, a precizat Ștefan NECULA, agent de turism.

„A fost un plus într-adevăt, am avut hotelul ocupat în proporție de 80-85%”, a spus Adrian BAZÂRU, manager hotel.

„Comparativ cu anul trecut la noi a fost o creștere de 10%, la noi gradul de ocupare a fost de 70%”, a precizat Elena DRĂGHICI, manager hotel.

Următoarea perioadă aglomerată de pe litoral va fi în minivacanța de 1 mai.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233