dobroge.tv

Live

Micile genii ale Constanței au nevoie de noi pentru a ajunge în SUA, după ce au câștigat premii importante în cadrul unui concurs NASA: haideți să susținem performanța!

14 aprilie 2023
Publicitate

Tudor este unul dintre premianții NASA care speră să ajungă în Statele Unite ale Americii. Însă, visul lui s-ar putea spulbera. Pentru a-și îndeplini această dorință are nevoie de bani, el și ceilalți colegi din echipă. „Este o oportunitatea unică în viață și ar dezamăgitor dacă nu aș putea să particip”. Dezamăgire pe care colegii mei au văzut-o și pe fața celorlalți elevi câștigători. Iar pe fețele părinților și profesorilor se putea citit neputința. Haideți să-i ajutăm noi! Împreună le putem îndeplini visul.

CITEȘTE ȘI: Viața în spațiu, imaginată de elevii Liceului Teoretic „Ovidius” din Constanța: au obținut medalia de bronz la un concurs organizat de o agenție spațială americană

Mă numesc Bănică Tudor sunt elev al liceului Teoretic ,,Ovidius” Constanța. Am participat la NSS Space Settlement Contest. Am câștigat o mențiune onorabilă la acesta și am fost invitați la Conferința Internațională despre dezvoltarea spațiului 2023. Aceasta are loc în SUA, Dallas, Texas, însă deplasarea acolo este foarte costisitoare. Este vorba de o sumă în jur de 3.000 de euro/per persoană, iar echipa mea nu dispune la momentul respectiv de resursele financiare pentru a face această deplasare.

Faptul că am câștigat este o mândrie foarte mare și sunt extrem de fericit, însă în același timp este foarte dezamăgitor că nu pot încă să particip. Este o oportunitate unică în viață și ar fi foarte trist dacă nu aș putea beneficia de aceasta. Aș fi recunoscător oamenilor care au posibilitatea financiară de a dona și de a susține, până la urmă, învățământul și dezvoltarea elevilor români”, a declarat Tudor Bănică, elev Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța.

CITEȘTE ȘI: Constănțeni, haideți să susținem performanța! Un grup de elevi au nevoie de noi pentru a participa la următoarea etapă a concursului National Space Society: „Este foarte greu să ajungem în SUA. Viza, drumul, avionul, cazarea.. costă”

Contul în care puteți vira banii, precizând destinația acestora, este deschis la Trezoreria Constanța și are codul: RO14TREZ23121E370100XXXX.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233