dobroge.tv

Live

Au câștigat premiul III la un concurs internațional și au nevoie de noi pentru a merge în SUA. Sara: „Vă cer ajutorul pentru a ajunge și a reprezenta liceul nostru, orașul nostru și țara noastră”

13 aprilie 2023
Publicitate

A câștigat și acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a ajunge în Statele Unite ale Americii. Sara face parte din echipa care a reușit să realizeze o stație spațială care poate suporta viața. Participarea la conferința care are loc în Texas este o șansă unică pentru ea. Însă, pentru ca visul ei să se îndeplinească are nevoie de bani. Haideți să o ajută noi pe Sara!

CITEȘTE ȘI: Viața în spațiu, imaginată de elevii Liceului Teoretic „Ovidius” din Constanța: au obținut medalia de bronz la un concurs organizat de o agenție spațială americană

Mă numesc Vasilescu Sara Elena și fac parte din echipa cu care am câștigat premiul al treilea în cadrul competiției NSS Space Settlement Contest. Participarea la această conferință ne aduce o șansă unică în viață de a participa și de a fi înconjurați de savanți și cercetători NASA.

Din păcate, liceul nostru nu ne poate oferi fondurile necesare pentru a ne deplasa spre conferința din Dallas, Texas, așa că vă cer ajutorul vouă constănțenilor, românilor, care sunt dornici să ne ajute pentru a ajunge și a reprezenta liceul nostru, orașul nostru și țara noastră”, a declarat Sara Vasilescu, elevă Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța.

CITEȘTE ȘI: Constănțeni, haideți să susținem performanța! Un grup de elevi au nevoie de noi pentru a participa la următoarea etapă a concursului National Space Society: „Este foarte greu să ajungem în SUA. Viza, drumul, avionul, cazarea.. costă”

Contul în care puteți vira banii, precizând destinația acestora, este deschis la Trezoreria Constanța și are codul: RO14TREZ23121E370100XXXX.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233