dobroge.tv

Live

Cadou inedit de Paște pentru cei dragi: un delfin - cu o donație de doar 100 de lei puteți deveni „părintele” unui mamifer

11 aprilie 2023
Publicitate

Dacă încă nu v-ați decis ce cadou să faceți persoanei dragi de sărbători, un ONG din Constanța vine cu o soluție: un delfin. Cu o donație de 100 de lei puteți deveni părintele unui mamifer. În schimbul donației, veți primi un certificat de adopție valabil timp de an. În schimbul a 500 de lei, puteți adopta delfinul pe viață. „Adoptă un delfin” este un proiect care își propune să salveze de la moarte mii de mamifere. Anual, cel puțin 100 de delfini eșuează pe plajele de pe litoralul românesc după ce sunt răniți în plasele pescarilor.

Fiind perioada sărbătorilor pascale oamenii sunt în căutarea de cadouri inedite. ‹‹Mare Nostrum›› are soluția: ‹‹Adoptă un delfin››, acea campanie care susține problemele de monitorizare și conservare a cetaceelor din Marea Neagră, delfini și marsuini deopotrivă în cadrul organizației. Practic, cu ajutorul dumneavoastră sau cadoul dumneavoastră pe care îl propuneți putem să continuăm monitorizarea delfinilor, să știm ce fac aceștia, unde, cum și care sunt problemele cu care se confruntă și să răspundem nevoilor lor”, a declarat Marian Paiu, președinte ONG „Mare Nostrum”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233