dobroge.tv

Live

Constănțenii trag tare la sală pentru a face loc alimentelor ,,nepermise” de pe masa de Paște. Specialiștii recomandă oamenilor să fie prudenţi pentru a nu ajunge pe patul de spital

07 aprilie 2023
Publicitate

Constănțenii trag tare la sală pentru a face loc alimentelor ,,nepermise” de pe masa de Paște. Antrenorii spun că în perioada dinainte sărbătorilor pascale oamenii obișnuiesc să facă mai multă mișcare ca ulerior să se răsfețe cu cozonac, pască, sarmale sau friptură de miel. Însă, specialiștii atrag atenția. Indiferent de perioada în care ne aflăm trebuie să avem un stil de viață echilibrat, să nu facem excese pentru a nu ajunge pe patul de spital.

A început cursa contra-cronometru pentru unii constănțeni. La o sală de fitness din Constanța a fost forfotă încă de la începutul programului. Pe benzile de alergat, biciclete sau la aparatele de forță, cu toții s-au antrenat. Antrenorii spun că în fiecare an, înainte de sărbători, oamenii obișnuiesc să-și pregătească silueta mai mult decât de obicei.

"Într-adevăr înainte de Paște, de Crăciun, oamenii se înghesuie la sală. Mă gândesc și din experiența mea că oamenii vor să facă loc alimentelor nepermise, să zic așa", a spus Diana PIVNICERU, antrenor sală fitness.

Însă, cei care trag tare acum pentru a se putea răsfăța cu diverse preparate tradiționale, trebuie totuși să păstreze un echilibru, susțin specialiștii.

"Este un lucru rău, își fac rău, se simt rău după, ajung și la urgențe, de aceea îi îndemnăm să fie cumpătați și să ,,nu sară calul” cum spunem noi", a precizat Diana PIVNICERU, antrenor sală fitness.

Masa de Paște va fi îmbelșugată la toți constănțenii. De la cozonac, prăjituri, sarmale sau friptură de miel, aceștia vor mânca din toate. De aceea, unii aleg să facă mai multă mișcare în perioada aceasta.

"Cozonc, salată de beauf, dar sperăm să nu punem mult de Paște"

"Trebuie să mai dau jos. Mănânc, da, păi mă duc la mama și nu pot să zic nu la sală"

Sunt totuși și constănțeni care sunt atenți la ceea ce consumă.

"Mai ușor ca să nu pierd progresul de la sală"

"Acum sunt într-o perioadă în care sunt foarte focusată, am ținut și un detox și chiatr o să am grijă ce mănânc anul acesta de Paște"

"Eu am decis să vin la sală pentru o schimbare că nu sunt așa subțirică și în primul rând pentru sănătatea mea"

De Paște, specialiștii recomandă oamenilor să fie prudenți și să nu facă excese pentru a nu ajunge pe patul de spital. De asemenea, îi sfătuiesc ca după masa pascală să meargă pe jos cel puțin 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233