dobroge.tv

Live

Constanța anului 2023 - noroi, pietre, gropi și șanturi adânci de un metru. '' Nu ai cui să te plângi că nu te bagă nimeni în seamă''

04 aprilie 2023
Publicitate

Constanța după ploaie arată ca după război. Noroiul este stăpân pe oraș chiar și acolo unde nu sunt șantiere. Gropile și șanțurile îi deprimă pe constănțeni care pe zi ce trece își pierd și mai mult speranța că într-o zi se vor putea mândri cu un oraș frumos și bine pus la punct.

Noroi, pietre, gropi și șanturi adânci de un metru. Suntem în orașul Constanța anului 2023! Se lucrează și nu prea pe aproape toate bulevardele. Oamenii strâng din dinți și încearcă pe cât posibil să ocolească gropile și bălțile. Spun că au încercat să facă sesizări, însă fără niciun rezultat.

"De vreo două luni e așa. Absolut nimeni nu ne spune nimic"

"Am încercat să sun la poliția locală și am stat două zile și am lăsat la mâna mea. Nu ai cui să te plângi că nu te bagă nimeni în seamă"

Din cauza ploii, totul s-a transformat într-o uliță plină de noroi, iar șoferii trebuie să sporească atenția și să meargă mai încet decât de obicei, ceea ce afectează și mai mult traficul care de cele mai multe ori pare pus pe pauză.

"Domne, nu se poate, suntem o țară civilizată, dar ce se întâmplă la noi, este dezastru! Avem cuvinte grele la adresa conducerii orașului nostru"

Fie că vorbim de bd. Alexandru Lăpușeanu, 1 Mai, 1 Decembrie, strada Ștefan cel Mare, Bd. Mamaia sau alte străzi din cartiere constănțene, peste tot șoferii se confruntă cu aceeași problemă – străzile par pur și simplu distruse. Mulți se gândesc să renunțe la mașină și asta pentru că se tem că o vor distuge și vor fi nevoiți să scoată bani din propriul buzunar pentru reparații.

"Nu face nimeni nimic. Nu se face nimic!"

Nu doar pe vreme rea Constanța pare bombardată, ci și în zilele însorite când praful se vede de la depărtare, iar cozile de la semafoare sunt și ele kilometrice. Însă, un singur lucru le rămâne de făcut constănțenilor: să aștepte și să spere că într-o bună zi orașul nostru își va recăpăta farmecul de altădată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233