dobroge.tv

Live

Constănţenii respectă regulile de frica amenzii, dar şi a camerei de filmat

08 octombrie 2020
Publicitate

Controalele drastice i-au făcut pe constănțeni să fie mai responsabili...în special în preajma camerei de filmat. De teama virusului sau măcar a amenzii, oamenii nu au mai ieșit în spațiile aglomerate fără mască. Autoritățile îi roagă încă o dată pe oameni să respecte regulile și să fie responsabili.

Cu mască de frica amenzii și a camerei de filmat. Este situația întâlnită în spațiile aglomerate din oraș. Oamenii legii amintesc încă o dată importanța respectării regulilor și îi roagă pe oameni să trateze cu seriozitate pandemia.

La orele amiezii, piețele din oraș sunt aproape pline. Oamenii și-au luat toate măsurile de precauție, în special în apropierea camerei de filmat.

Cei mai mulți oameni se declară mulțumiți de măsurile luate de autorități. Chiar dacă uneori nu au de ales și trebuie să stea în aglomerație, constănțenii respectă regulile. Și dacă prin preajmă este și echipa de filmare, oamenii devin adevărate modele pentru societate.

Există însă și oameni care nu se tem de virus sau de amendă. Un constănţean a declarat că la vârsta lui a trecut prin prea multe ca să îl mai doboare un virus.

Autoritățile îi roagă încă o dată pe oameni să respecte regulile și să ia în serios pericolul la care se expun, atunci când ies în spațiile aglomerate.

Din data de 15 mai, România a trecut de la starea de urgență la starea de alertă. De atunci, purtarea măștii a devenit obligatorie, în special în zonele aglomerate și în spațiile închise.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233