dobroge.tv

Live

Eveniment destinat managerilor de pe litoral, la Pavilionul Expozițional Mamaia. ''Sunt peste 40 de expozanți din tot ceea ce înseamnă domeniul HoReCa cu echipamente, utilaje profesionale''

23 martie 2023
Publicitate

Salonul de Dotări Hoteliere, Mobilier, Alimentație publică și oferte turistice, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a revenit la Pavilionul Expozițional Mamaia. După o pauză de doi ani, evenimentul destinat managerilor de pe litoral s-a întors la Constanța. Astfel, cei care sunt interesați de dotarea sau reamenajarea unităților de cazare sau de catering pot trece pragul acestui salon.

Vizitatorii Salonului de Dotări Hoteliere, Mobilier, Alimentație publică și oferte turistice pot lega parteneriate cu producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare ori designeri și producători de mobilă.

"Suntem o firmă locală din Constanța, ne prezentăm cu produse biodegradabile din carton, reciclabile, bineînțețeles. Suntem o firmă veche pe piață, în jur de 10 ani. Ne adresăm firmelor și industriei HoReCa ", a spus Andreea BÂRLĂDEANU, expozant.

"Anul acesta venim în întâmpinarea celor din insustria HoReCa cu o gamă variată de veselă pentru restaurant, o veselă foarte colorată, foarte multe nuanțe și tonuri de albastru. Tot felul de platouri pentru fructe de mare, pentru pește, accesorii, bineînțeles paharele aferente pentru un vin rose care să însoțească acest pește minunat din zona Dobrogei", a spus Denisa DUMITRU, expozant.

"Pentru prima dată în acest an are loc cursa Constanța – Antalya, deci constănțenii au ocazia să plece într-o vacanță din Constanța. Sunt zborurile interne: Constanța – Timișoara, Oradea, Cluj, Suceava. Bineînțeles că îi așteptăm la târg și cu oferte speciale de Paște, atât în țară cât și în Bulgaria, Grecia",a spus Mirela GRIGORE, reprezentant agenție de turism.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

"Este cea mai potrivită perioadă pentru că suntem la început de sezon estival și am reușit să reunim peste 40 de expozanți din tot ceea ce înseamnă domeniul HoReCa cu echipamente, utilaje profesionale. Dacă o să faceți un tur în târg o să vedeți că avem de la veselă, lenjerie, canapele, saltele de pat, absolut tot ce ține de dotarea unui hotel în bună regulă și amenjare de calitate", a spus Ruxandra SERESCU, director general CCINA Constanța.

Cei care vor să viziteze Salonul de Dotări Hoteliere, Mobilier, Alimentație publică și oferte turistice o pot face în perioada 23 -26 martie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233