dobroge.tv

Live

Flashmob în Piaţa Ovidius - mămicile şi tăticii s-au distrat pe ritmul Jerusalema

07 octombrie 2020
Publicitate

Mămici și tătici constănțeni, în brațe cu cei mici, au luat parte la un flashmob în Piața Ovidiu din Constanța. Au dansat împreună pe melodia momentului, Jerusalema. Prin această acțiune, comunitatea părinților constănțeni a marcat Săptămâna Internațională a Purtării Bebelușilor.

Marți după-amiază, Piața Ovidiu din Constanța a fost loc de întâlnire și distracție pentru mămici și tătici cu copii. Pe celebra melodie Jerusalema a fost organizat un flashmob. Cu cei mici în brațe, părinții au dansat pe acordurile hit-ului. Pentru mulți a fost primul eveniment de acest gen. De departe, cei mai emoționați au fost tăticii.

Mulţi părinți participă regulat la acțiuni organizate cu ocazia Săptămânii Internaționale a Purtării Bebelușilor. Este o modalitate prin care îi susțin pe mămicile și tăticii aflați la început de drum. În același timp, se atrage atenția asupra purtării corecte a celor mici.

Specialiștii spun că sistemele de purtare a bebelușilor sunt practice și îi ajută pe părinți să aibă diferite activități în timp ce au grijă și de cei mici. Însă, în același timp, trebuie utilizate cu atenție.

Comunitatea locală de părinți s-a alăturat pentru al șaptelea an consecutiv grupurilor din întreaga lume pentru a sărbători Săptămâna Internațională a Purtării Bebelușilor. Acțiunea, care cuprinde mai multe evenimente, majoritatea în mediul online, se încheie pe 10 octombrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233