dobroge.tv

Live

Relaxarea la spa, o amintire

07 octombrie 2020
Publicitate

Pandemia de Covid a transformat relaxarea din centrele spa într-o amintire. Din cauza restricțiilor, mai multe hoteluri care aveau aceste facilități au fost nevoite să se reprofileze. Patronatele din industrie se tem că până la finele anului vor inta în colaps.

Saunele, jacuzzi-ul și piscinele interioare au tras obloanele în acest an. Cei care sperau ca odată cu încheierea sezonului estival se vor relaxa la spa, mai au de așteptat.

De exemplu, un hotel din Mamaia dotat cu zonă de relaxare, avea până mai ieri pachete pentru turiști, chiar și în extrasezon. În acest an, din cauza pandemiei de covid, cei din industrie au fost nevoiți să se reprofileze. Doar anumite proceduri sunt permise, însă reprezintă un procent prea mic din încasările pe care centrele le-ar fi avut, în mod normal.

Administratorii de spa fac apel la autorități și îi roagă să găsească o soluție. Dacă afacerile vor fi închise definitiv, foarte mulți oameni vor rămâne fără loc de muncă.

Centrele de relaxare au fost închise din 15 martie, odată cu decretarea stării de urgență. De atunci nu au mai fost redeschise nici până în prezent.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233