dobroge.tv

Live

Hotelurile de pe litoral se întrec în oferte pentru sărbătorile pascale. Pachete atractive pentru turiștii care vor să petreacă Paștele la malul mării

07 martie 2023
Publicitate

Litoralul românesc poate fi o destinație pentru sărbătorile pascale. Agenții de turism se așteaptă ca în acest an să vină mai mulți turiști să petreacă Paștele la malul mării, față de anul trecut. Prețurile pornesc de la 116 lei pe noapte, o cameră dublă și cresc în funcție de numărul de mese incluse, dar și de facilitățile pe care le doresc. Hotelierii își doresc să atragă tot mai mulți turiști la malul mării, în această perioadă.

La un hotel din stațiunea Mamaia, turiștii sunt așteptați cu un pachet special care include, printre altele, și un bilet de acces la Delfinariu și Microrezervație. Mai mult decât atât, micii oaspeți vor găsi în cameră surprize dulci.

Elena DRĂGHICI, reprezentant hotel patru stele: “Pentru prima zi de Paște am pregătit un mic dejun pascal traditional, iar seara avem o cină cu program artistic și divertisment pentru copii. Iar în noaptea de Înviere, că am uitat să menționez, îi așteptăm pe oaspeți cu ouă roșii și pască”.

Tot la un hotel de patru stele, turiștii care vor să își petreacă Paștele aici se vor putea relaxa și la Centrul SPA. Pachetul de cazare ajunge la 3.700 de lei pentru două persoane, în cameră dublă.

Costina CIORBARU, manager SPA hotel patru stele: “Include trei nopți de cazare cu mic dejun, două cine incluse. Una din cine este cu muzică live, vinuri, meniu special, welcome package în cameră. De asemenea, acces la centru SPA, piscină, sauna jacuzzi, plus terapii”.

Pentru un hotel de trei stele din stațiunea Mamaia turiștii care vor să își petreacă vacanța de Paște vor scoate din buzunar 270 de lei pentru o cameră standard, cu micul dejun inclus. Tarifele cresc în funcție de numărul de nopți alese, dar și de mesele pentru care optează. (pt montaj: cadrele sunt la finalul proiectului vegas, sunt cadre de arhivă cu hotelul)

Iulian TENIE, director hotel trei stele: Îi așteptăm pe turiști cu piscina noastră încălzită care va fi pregătită pentru acel moment, cu programe de entertainment pentru copii, dar și programe cu live music și dans pentru cei mari. Evident că ne dorim să creăm o tradiție pentru litoralul românesc în așa fel încât turiștii să aleagă în perspectivă, cel puțin, litoralul românesc în dauna altor destinații”.

Agenții de turism se așteaptă ca numărul turiștilor care vor petrece Paștele la malul mării să crească în acest an față de anii trecuți. În plus, sunt și mai multe hoteluri deschise în această perioadă. Mesele tradiționale nu vor lipsi din meniul restaurantelor din hoteluri. Așa se face că cine nu vrea să gătească de sărbători ci doar să se relaxeze optează pentru o vacanță la munte ori mare.

Ștefan NECULA, reprezentant agenție de turism: Prețurile pornesc de la 116 lei pe noapte pentru o cameră dublă pentru doi adulți și bineînțeles că de aici adăugându-se diferite opțiuni pot ajunge la prețuri mai mari însă decente pentru această perioadă de extrasezon, credem noi. Anul acesta, mai mulți hotelieri decât în anii precedenți s-au gândit să deschidă de Paște și să le ofere pachete cu diferite mese tradiționale”.

Chiar dacă acum este extrasezon, litoralul poate să fie o alternativă liniștită pentru cei care vor doar să se relaxeze și să evite aglomerația.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233