dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Lucrările din oraş, calvarul şoferilor: cozi care se întind pe kilometri, bară la bară, claxoane și nervi întinși la maximum. Instructor auto: ''Copiii ăștia nu pot să învețe absolut nimic''

07 martie 2023
Publicitate

Cozi care se întind pe kilometri, bară la bară, claxoane și nervi întinși la maximum. Așa arată Constanța la primele ore ale dimineții și nu numai. Pe zi ce trece, traficul este tot mai îngreunat, iar șoferii sunt și ei tot mai tensionați la volanul mașinii. În anumite intervale de timp, totul pare că este pus pe pauză și asta pentru că mașinile nici nu se mai mișcă. Constănțenii dau vina pe lucrările care au loc în municipiu, dar și pe lipsa de organizare a autorităților.

„Jalnic!”. Așa descriu cei mai mulți dintre constănțeni traficul din orașul nostru. Indiferent dacă ne aflăm la orele de vârf sau nu, mai pe toate străzile este în permanență aglomerat.

Cozile par interminabile și creează în fiecare minut și mai mulți nervi șoferilor. Claxoanele se aud din depărtare, iar insultele nu lipsesc nici ele din decor.

Aglomerat nu a fost doar la intrarea în oraș. Din intersecție în intersecție mașinile se vedeau asemenea unui furnicar. De asemenea, multe dintre autovehicule au rămas blocate între semafoare.

Constănțenii spun că nu mai suportă această situație. Dau vina pe lucrări, dar și pe modul de organizare a autorităților.

„E groaznic că nu se întâmplă nimic în multe locuri. S-au început lucrările pe foarte multe tronsoane și sunt lăsate în paragină.”

„Păi stau de azi dimineață, de oră și ceva mă învârt prin străzile astea. Își bat joc de noi. Se merge foarte greu. Ambuteiaje peste ambuteiaje”

Mai mult, instructorii auto se tem că în aceste condiții, elevii nu vor învăța nicicând să conducă. O ședintă durează în medie două ore în care se presupune că viitorii șoferi trebuie să meargă prin tot orașul. Realitatea însă, este alta.

„Stăm foarte mult în trafic și copii ăștia nu pot să învețe absolut nimic. Ne pierdem timpul stând!”

Traficul din orașul Constanța este pe zi ce trece și mai îngreunat din cauza lucrărilor de reabilitare și modernizare care au loc pe marile bulevarde. Nici străduțele cartierelor nu fac excepție. Pe multe dintre acestea se asfaltează, ceea ce înseamnă că șoferii sunt nevoiți să-și schimbe ruta pe tronsoanele deja aglomerate. Astfel, constănțenilor nu le rămâne decât să se înarmeze cu multă răbdare atunci când se urcă la volanul mașinii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233