dobroge.tv

Live

Hotelierii de pe litoral au pregătit pachete speciale pentru ziua femeii, chiar din acest weekend: tarifele pornesc de la 300 de lei de persoană

03 martie 2023
Publicitate

8 martie vine mai devreme la hotelurile și restaurantele de pe litoral. Mai exact de weekendul acesta. Sunt hotelieri care au pregătit pachete speciale pentru doamne și domnișoare, de ziua lor. Fără striptease dar cu o atmosferă întreținută de bandura cu muzică live. Turiștii vor fi așteptați în camera de hotel cu mici surprize. Tarifele pornesc de la 300 de lei de persoană și pot ajunge până la 500 de lei.

Hotelierii de pe litoral au pregătit pachete speciale pentru ziua femeii. Și pentru că 8 martie este în timpul săptămânii, cele mai multe unității de cazare organizează în acest weekend petreceri speciale. La acest hotel de patru stele de la intrare în stațiunea Mamaia, cine nu vrea să se cazeze ci doar să participe la petrecerea de sâmbătă, plătesc 150 de lei de persoană.

„Pentru acest weekend am pregătit un pachet de două nopți cu prețuri pornind de la 730 de lei pe sejur ce include cazare cu mic dejun în camera dublă, surprize în cameră la check-in, 10% discount pentru consumația a la carte și pentru noapte de 4 martie am pregătit o cină festivă cu muzică live”, a declarat Elena Drăghici, reprezentant hotel patru stele.

În schimb, la alt hotel din Mamaia, tot de patru stele, un pachet pentru două nopți de cazare costă 1.800 de lei pentru două persoane, în camera dublă, cu demipensiune. De asemenea, doamnele și domnișoarele se pot răsfăța și la SPA.

Plus două terapii special dedicate pentru doamne. Un masaj de relaxare efectuat cu ulei cu pepite de aur și argan și o împachetare cu unt de shea și un masaj facial”, a declarat Costina Ciorbaru, manager SPA hotel patru stele.

Constănțenii pot opta pentru 90 de minute de terapie SPA care costă la 275 de lei.

Pentru persoanele din Constanța avem și o ofertă specială la centru SPA. Este vorba de un pachet special pentru doamne, o împachetare cu ciocolată naturală și un masaj de relaxare efectuat cu ulei de ciocolată. Este o terapie deosebită, foarte apreciată de doamne și domnișoare”, a mai declarat Costina Ciorbaru, manager SPA hotel patru stele.

Aproximativ 30 de hoteluri își așteaptă turiștii în această perioadă, pentru a celebra ziua femeii.

„În general pachetele pornesc de la 300 de lei de persoană pentru două nopți, dar desigur, în funcție de gradul de confort, de facilitățile oferite, de exemplu SPA-ul sau parcuri acvatice interioare, pot să ajungă până la 500 de lei de persoană”, a declarat Corina Martin, președinte de onoare RESTO.

De asemenea, și multe restaurante au pregătit seri tematice pentru a le celebra pe doamne și domnișoare de ziua lor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233