dobroge.tv

Live

Terapie prin artă la Centrul „Open Doors”

05 octombrie 2020
Publicitate

Terapie prin artă - este conceptul adus de Centrul „Open Doors” recent inaugurat în Constanța. Organizatorii își propun să strângă fonduri pentru copiii și bătrânii defavorizați. Prima acțiune de acest gen a avut loc chiar la deschiderea Centrului de Terapie prin Artă, când a fost organizată o expoziție cu scop caritabil.

Acțiuni caritabile pentru persoanele defavorizate. Însă nu oricum, ci prin artă. Centrul de Terapie prin Artă pentru comunitate „Open Doors” din Constanța și-a deschis duminică, porțile, cu o expoziție. De la copii la bătrâni, toți cei care sunt defavorizați, vor putea avea parte de fondurile ce urmează să fie strânse de centru prin diferite evenimente caritabile. 

Centrul li se adresează persoanelor cu probleme, indiferent de vârstă sau de mediul în care provin, spun inițiatorii proiectului. Astfel, cei care experimentează dificultăți de dezvoltare, medicale, educaționale, sociale sau mentale vor avea parte de ajutor. 

Proiectul se bazează și pe participarea unor voluntari care să vină în sprijinul celor care au probleme. La Centrul de Terapie prin Artă pentru comunitate „Open Doors” vor avea loc și ateliere pentru ca participanții să poată căpăta diferite abilități și să se exprime prin desen, pictură, modelaj, colaj, artă reciclată și multe altele. 

Oamenii care vor să doneze sau să se alăture proiectului pot găsi detalii pe site-ul www.open-doors.ro și pe pagina de facebook Atelier Open Doors. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233