dobroge.tv

Live

Oferte atrăgătoare pentru turiștii care vor să vină în vacanță pe litoralul românesc în acest an. ''Prețurile pornesc de la 37 de lei de persoană pe noapte''

23 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

37 lei pe noapte - atât va scoate un turist din buzunar dacă va veni pe litoral la începutul sezonului estival. Cei care își fac rezervări din timp beneficiază de reduceri de pese 50%. La agențiile de turism telefoanele sună neîncetat, iar rezervările s-au făcut deja în proporție de 90%. Hotelierii fac și ei pregătiri. Unii aduc îmbunătățiri unităților de cazare astfel încât oaspeții să fie mulțumiți de condiții.

Turiștii care vor să vină în vacanță pe litoralul românesc în acest an au posibilitatea de a-și rezerva sejururi cu reduceri de până la 57%. În această perioadă în agențiile de turism telefoanele sună încă de dimineață, iar hotelierii și-au expus și ei toate ofertele. Multe dintre acestea sunt de nerefuzat.

„Prețurile pornesc de la 37 de lei de persoană pe noapte. Credem noi că această ofertă va fi una dintre cele mai solicutate de către turiști, având în vedere că prețul este unul modic”, a spus Ștefan NECULA, agent de turism.

În acest moment la unele unități de cazare nu mai există nicio cameră disponibilă pentru începutul sezonului. Specialiștii susțin că față de aceeași perioadă a anului trecut s-au înregistrat cu 55% mai multe rezervări. De pildă, pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur de 5 nopți de la un hotel de 3 stele în luna iunie este 1.823 de lei pentru două persoane, iar la un hotel de 4 stele, în aceleași condiții, tariful pornește de la 2.052 de lei.

„Sunt hoteluri care nu mai au disponibilități într-o anumită perioadă”, a precizat Ștefan NECULA, agent de turism.

„Hotelul este rezervat 95 spre 100%. Pachetele sunt deja făcute au reduceri de 25% pentru cei care rezervă din timp, iar cei mai comozi care nu rezervă din timp au o reducere de 10% față de anul trecut”, a spus Răzvan CHIȚAN, manager hotel stațiunea Mamaia.

„Am lansat o ofertă cu 15% discount. Deci dacă până acum la achiziționarea unui sejur de 5 nopți tariful pornea de la 600 lei/noapte, acum în aceeași perioadă tariful este de 510 lei/noapte. În acest moment suntem rezervați cam 50% pe toată durata verii”, a spus Elena DRĂGHICI, manager hotel stațiunea Mamaia.

Și în stațiunile din sudul litoralului hotelierii au lansat oferte pentru vara anului 2023. Prețurile variază în funcție de perioada aleasă. De exemplu, un sejur de 5 nopți la începutul lunii iulie costă de la 524 de lei la un hotel de 3 stele. Aceasta include cazare și mic dejun pentru două persoane.

„Am ieșit cu oferte de 25% la reducere. Deci avem pentru perioade de 5-15 iunie, o cameră dublă cu mic dejun inclus de 225lei/ noapte”, a spus Rodica PUȚINTELU, manager hotel stațiunea Venus.

Hotelierii au început să facă și pregătiri. O parte dintre ei vor să se apuce de renovări astfel încât oaspeții să fie mulțumiți de cazare.

„Sunt foarte mulți care investesc în fiecare an în reabilitarea hotelurilor, a infrastructurii, a diferitelor facilități ale hotelurilor”, a spus Ștefan NECULA, agent de turism.

„ Aducem îmbunătățiri la restaurant și la camere. Pe partea de bucătărie vom face câteva renovări și vom aduce aparatură nouă, iar la partea de camere, schimbăm la băi”, a precizat Rodica PUȚINTELU, manager hotel stațiunea Venus.

Potrivit unei statistici, aproape 90% dintre turiștii care au ajuns pe litoral în ultimii 3 ani vor să revină și în acest an, iar peste jumătate dintre ei iau în calcul alocarea unor bugete mai mari. Totuși peste 37% spun că vor aloca aceeași sumă ca și în anul precedent.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233