dobroge.tv

Live

Municipalitatea crede că lucrările de pe strada Ștefan cel Mare se vor termina în vară. Vergil Chiţac: ''O să capete o faţă cât de cât comercială''

22 februarie 2023
Publicitate

Șantierul de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța ar urma să fie închis în această vară. Declarația aparține primarului Vergil Chițac care spune că până în prezent au avut loc o serie de lucrări în subteran. Mulți dintre constănțeni sunt însă sceptici și nu cred că vor vedea strada pietonală finalizată prea curând. Mai mult decât atât, pe multe dintre magazinele cândva frecventate de mulți clienți, acum este pus lacătul.

“Și în final, cred că în vara asta ne putem bucura. Ceea ce vedeți în momentul de față încă în șantier, o să capete o față cât de cât comercială”, a spus Vergil CHIȚAC, primarul municipiului Constanța.

În această vară, constănțenii, dar și turiștii ar putea să se plimbe pe strada Ștefan cel Mare proaspăt reabilitată, potrivit primarului. Însă, oamenii nu vor mai avea prea multe opțiuni de magazine, și nici ce vizita.

Din cauza faptului că lucrările de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare nu au fost finalizate la timp, iar termenul recepției finale a tot fost amânat, multe dintre magazine au dat faliment ori au fost mutate în alte părți ale orașului.

Mulți dintre constănțeni sunt, însă, sceptici și nu cred că vor vedea prea curând strada reabilitată și plină de oameni, așa cum era cândva.

“Probabil că au descoperit antichități sau vor să o transforme într-o antichitate. Suntem contrariați puțin așa că durează prea mult lucrările și e stradă principal[, comercială cumva”

“Ca după un război așa. Chiar nu se poate face, durează prea mult. Sper să iasă frumos până la urmă, dar așteptările sunt mari cred. Credeți că vor fi terminate curând lucrările? Nu, având în vedere că sunt începute de mult. Adică în lungul ăsta timp se puteau face mai multe, nu doar atât”

Primarul municipiului Constanța spune că pe strada Ștefan cel Mare, în subteran, au fost realizate două proiecte. Una dintre lucrări a aparținut societății de apă și canalizare din oraș care a avut de schimbat infrastructura din zonă, și despre care edilul spune că a reprezentat unul dintre motivele pentru care au fost întârziate lucrările de reabilitare. Însă, reprezentanții firmei au declarat în urmă cu doar câteva luni că au finalizat lucrările.

Rămâne de văzut dacă în acest sezon estival constănțenii, dar și turiștii se vor putea plimba pe strada Ștefan cel Mare reabilitată sau vor face ca și până acum, slalom printre gropi, pietre, utilaje și denivelări.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233