dobroge.tv

Live

Ce aşteptări au constănţenii de la noul primar

03 octombrie 2020
Publicitate

Care ar trebui să fie prioritățile noului primar al Constanței în opinia cetățenilor? Spații verzi, curățenie, trafic rutier, dar și punerea în valoare a vechilor clădiri din oraș. Sunt câteva dintre ideile pe care și le-au exprimat constănțenii și așteptările pe care le au de la noua conducere a municipiului.

Pe Lia am găsit-o pe strada Ștefan cel Mare din Constanța. Femeia s-a stabilit în orașul de la malul mării în urmă cu un an de zile. Din motive personale, a ales să părăsească Oradea pentru Constanța. Este dezamăgită de cum arată orașul și crede că printre prioritățile noii conduceri a municipiului ar trebui să se găsească un proiect de reabilitare a clădirilor vechi și a zonei istorice a orașului. Dorința este împărtășită și de alți constănțeni.

Gunoaiele care se găsesc mai peste tot în oraș este o problemă reală a Constanței. Tocmai de aceea, oamenii speră ca noua conducere să se ocupe și de acest aspect. Spații verzi îngrijite și-ar mai dori cetățenii.

Clădirile reabilitate, spațiile verzi și curățenia nu sunt, însă, singurele probleme de care ar trebui să se ocupe noua administrație locală, mai sunt de părere oamenii. Și-ar dori și investiții care să dezvolte orașul și proiecte pe partea de mobilitate urbană.

La scrutinul din 27 septembrie 2020, alegerile locale din municipiul Constanța au fost câștigate de Vergil Chițac.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233