dobroge.tv

Live

La sală după sărbători. Mulți constănţeni s-au grăbit să dea jos kilogramele adunate în ultima perioadă

04 ianuarie 2023
Publicitate

După ce s-au bucurat de toate bunătățile culinare specifice sărbătorilor de iarnă, dar mai ales de dulciuri, foarte mulți constănţeni s-au grăbit să dea jos kilogramele adunate în ultima perioadă. Tocmai din acest motiv, sălile de fitness sunt aproape pline în aceste zile, iar cei mai mulţi spun că vor să revină la un stil de viață mai sănătos. De celalată parte, intructorii au și câteva recomandări pentru cei care vin la sală după o pauză mai lungă.

„Făcusem pauză și când am văzut că mă îngraș am reluat sala. Fac cardio mai mult și încerc să dau kilogramele jos”, a spus un constănţean.

Aceasta este de altfel și dorința celor mai mulți dintre constănțeni după perioada care tocmai a trecut, în care mesele au fost pline cu bunătăți. De la sarmale, cârnați și fripturi, până la cozonaci și prăjituri, aceștia au gustat din toate. Acum însă cei mai mulți dintre ei spun că le vor înlocui cu legume și fructe.

Există însă și constănțeni pe care nimic nu-i poate opri din a face sport. Chiar dacă sălile de fitness au fost închise de sărbători, aceștia au găsit alte variante.

Antrenorii de fitness le recomandă celor care au avut o pauză de la sport și care au mâncat mai mult decât de obicei să apeleze întâi la câteva tehnici de detoxifiere.

Viorel VIHOVIȚĂ, antrenor fitness: „Trebuie să înceapă cu un post intermitent. Asta înseamnă o perioadă de câteva ore în funcție de fiecare cum poate rezita, fără mâncare, doar apă”.

Specialiștii atrag atenția și asupra stilului de viață. Echilibrul trebuie să fie întodeauna pe primul loc, atât în ceea ce privește alimentația, cât și exercițiile fizice.

Viorel VIHOVIȚĂ, antrenor fitness: „Nici nu trebuie să stai foarte mult nemâncat, dar nici să te îndopi din 2 în 2 ore, pentru că automant corpul de îmbolnăvește”.

Majoritatea sălilor de fitness din Constanța și-au deschis porțile încă de pe 2 ianuarie. Prețul unui abonament variază între 150 și 200 lei. La acești bani, cei care optează pentru un antrenor personal vor plăti în plus aproximativ 50 lei per sedință.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233