dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Cei mai mici membri ai Nautic Yachting Club au profitat de vremea frumoasă și au făcut primul antrenament din acest an

04 ianuarie 2023
Publicitate

Chiar din primele zile ale acestui an Lacul Siutghiol s-a umplut cu ambarcațiuni cu vele de dimensiuni reduse. Cei mai mici membri ai Nautic Yachting Club din Constanța au profitat de vremea frumoasă și au făcut primul antrenament din acest an.

Cele 17 grade Celsius care se înregistrează în termometre în acest început de an i-au convins pe cei mici sa își pună costumele de neopren, vestele și să dea o fugă la baza nautică de pe lacul Siutghiol pentru primele antrenamente din 2023. Și au scos ambarcațiunile cu vele și s-au lansat la apă.

Andrei este mezinul clubului, dar pe cât este de mic pe atât este de hotărât să ajungă printre cei mai buni.

Este pentru prima oară când un antrenament la yachting are loc chiar în prima zi a noului an. De regulă, temperaturile sunt cu mult mai mici, chiar negative, astfel că lacul era de cele mai multe ori înghețat în această perioadă. Acum însă lucrurile au stat cu totul altfel.

Copiii de la clubul de yachting din Constanța sunt deja deținători de titluri naționale și internaționale și au participat la numeroase competiții în țară și în străinătate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233