dobroge.tv

Live

Mulți constănțeni au plecat prin toate colțurile lumii în acest an, pentru a petrece Revelionul

29 decembrie 2022
Publicitate

Dacă unii turiști vor să vină pe litoral să petreacă Revelionul la malul mării, mulți constănțeni au decis să plece în alte orașe ale țării sau chiar în străinătate. În România, cele mai căutate locuri de către constănțeni au fost marile orașe, însă nici rezervările la hotelurile de pe Valea Prahovei nu au lipsit. În schimb, cei care vor să petreacă trecerea dintre ani în străinătate au ales destinații exotice.

Mulți constănțeni au plecat prin toate colțurile lumii în acest an, pentru a petrece Revelionul. Zona de munte a fost una dintre destinațiile preferate de la noi din țară. Dar nici celelalte orașe mari nu au fost ocolite. De exemplu, pe Valea Oltului, tarifele încep de la 700 de euro camera pentru doi adulți, trei nopți de cazare cu pensiune completă și masa de Revelion inclusă.

„Merg atât în zona Bucovinei, la fel pe Valea Prahovei și în zona Moeciu, Bran, Brașovul este o destinație favorită. Mulți constănțeni sunt în Brașov în această perioadă. Și, de asemenea, pleacă spre celelalte zone cu piețe de Crăciun, Sibiu, spre Cluj, și îi găsim până la Băile Felix”, a declarat Cristi BĂRHĂLESCU, manager agenție de turism.

„Cei care au ales totuși să plece din oraș s-au îndreptat, în mare parte, către Valea Prahovei unde tarifele încep de la 600 de euro pentru cazare, pentru doi adulți, trei nopți, cu mic dejun și cină de revelion incluse. Sau Sibiu, unde tarifele încep de la 550 de euro pe cameră, doi adulți, trei nopți cu demipensiune și cină de revelion inclusă”, a spus Raluca ȚICU, reprezentant agenție de turism.

Constănțenii care au vrut să aibă parte de o experiență diferită de Revelion au optat pentru o vacanță în străinătate. Grecia este una dintre destinațiile preferate datorită prețurilor dar și a accesibilităților. De asemenea, nici Bulgaria nu a fost exclusă de pe lista țărilor căutate de aceștia.

„Dacă vorbim de străinătate am putea spune că limitele sunt date doar de condițiile de călătorie. Sunt plecați atât în Asia, în Orientul Îndepărtat, prin Tailanda am vândut, Cambogia, Vietnam. Avem în Singapore. Sunt plecați în America de Sud și în Caraibe. De asemenea, în Statele Unite și Canada”, a precizat Cristi BĂRHĂLESCU, manager agenție de turism.

Dintre constănțenii rămași în oraș, unii preferă să sărbătorească trecerea dintre ani acasă, în liniște, alături de familie sau prieteni. Alții spun că vor merge în diferite localuri în care se organizează petreceri.

„Anul ăsta am zis, suntem și cu asta mică și nu mergem nicăieri, nu putem să mergem acum cu ea. Aglomerația din Românie, prefer să stau acasă în confortul nostru. E mai relaxant”

„La un local în Mamaia și să sperăm să fie bine. Ne-am gândit să fie altceva decât să stăm acasă. Am stat acasă de Crăciun și acum, de Revelion, să mergem să facem mișcare, să dansăm, nu numai să mâncăm”

„Probabil puțin prin centru, puțin pe acolo până se termină. După care ne retragem către casă. Acolo ne cinstim ca orice om cu o șampanie”

Cine vrea să petreacă Revelionul la unul dintre restaurantele din oraș cu greu vor mai găsi loc. Prețurile variază între 200 și 650 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233