dobroge.tv

Live

Oferte „last minute” pentru un Revelion la malul mării: hotelierii au pregătit pachete de cazare la prețuri avantajoase

28 decembrie 2022
Publicitate

Unde facem revelionul? Este întrebarea sfârșitului de an. Hotelierii de pe Litoral ne propun fără nicio ezitare să dăm muntele pe mare, mai ales că au ultimele oferte pentru nehotărâți, așa numitele „last minute”. Nu pot atrage turiștii cu părții de schi și peisaje cu brazi înzăpeziți, dar promit petreceri tematice, meniuri sofisticate și seri speciale pentru cei mici.

Toate restaurantele din stațiunea Mamaia, dar și din oraș au pregătit oferte care mai de care mai atractive. Iar prețurile variază în funcție de meniu și de cei care vor întreține atmosfera în noapte dintre ani. Ofertele pornesc de la 200-250 de lei de persoană și pot ajunge și la 650 de lei.

În seara de Revelion am pregătit un meniu și o seară specială pentru clienții noștri. Meniul este 350 de lei de persoană, este diversificat, sunt trei feluri de mâncare. Pe partea de entertainment avem diferite programe artistice și am optat pentru doi DJ care vor oferi o diversitate largă de melodii cu care sperăm să îi distrăm până dimineață pe toți cei prezenți”, a declarat Nicu Lascu, manager restaurant Mamaia.

Bucătarii se ocupă în această perioadă de procurarea ingredientelor pentru masa de Revelion. Va fi un adevărat maraton pentru gurmanzi. Meniurile cu fructe de mare vor fi în cap de listă, pentru revelionul de la all-inclusive.

Avem și fructe de mare la aperitiv, avem și vită la friptură, am încercat să facem totul să fie ceva mai special anul acesta fiind și primul an în care suntem fără nicio restricție”, a declarat Nicu Lascu, manager restaurant Mamaia.

Și la hotelierii fac ultimele pregătiri. Mai sunt doar câteva zile până când vom trece în noul an. Și pentru că vor să atragă cât mai mulți clienți au venit și cu oferte „last minute”.

Pentru noaptea dintre ani am pregătit oferte de trei nopți cu prețuri pornind de la 1.015 lei, respectiv de patru nopți cu prețuri pornind de la 1.335 de lei locul în cameră dublă standard și cină festivă care se adăuga separat cu prețuri pornind de la 450 de lei /persoană”, a declarat Elena Drăghici, șef recepție.

Singurul lucru care ar putea să lipsească de anul nou este zăpadă. Meterologii anunța temperaturi pozitive pe litoral. Iar dacă o astfel de vreme nu e tocmai bună de săniuș, ei bine pntru o plimbare pe malul mării este perfectă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233