dobroge.tv

Live

Hotelierii de pe litoral se întrec în oferte pentru un Revelion de neuitat. Noaptea dintre ani, sărbătorită cu cină specială, muzică live și multă distracție

27 decembrie 2022
Publicitate

Nici nu a trecut Crăciunul că românii se gândesc deja la Revelion. Astfel, cine nu a vrut să petreacă trecerea dintre ani acasă, a căutat alternative. Fie că au ales o vacanță în străinătate, fie la munte sau la mare, turiștii au fost atenți la ce pachete achiziționează. Pe litoral, hotelierii care au deschise unitățile de cazare în această perioadă au epuizat, în mare parte, pachetele turistice.

Revelionul la malul mării pare să fie din ce în ce mai căutat de turiști. Gradul de ocupare în cele aproximativ 30 de hoteluri deschise în această perioadă este unul destul de ridicat. Unele dintre ele deja nu mai au pachete turistice disponibile, așa cum este și cazul acestui hotel de cinci stele din stațiunea Mamaia. În noaptea de Revelion atmosfera va fi întreținută de un band care va cânta muzică live. La miezul nopții, toți cei prezenți vor putea să privească și un foc de artificii.

„Pentru petrecerea de Revelion am pregătit pachete speciale de două sau trei nopți cu un preț care pornește de la 1.820 de lei de persoană. Pachetele includ două cine festive pentru noaptea de Revelion și pentru noaptea de 1 ianuarie, brunch pe data de 1 ianuarie și mic dejun în ziua check-out-ului”, a declarat Raluca Dumitrașcu, reprezentant hotel cinci stele.

Turiștii care se vor caza în acest apartament vor plăti pentru trei nopți de cazare 6.180 de lei. În pachetul turistic este inclusă și masa de Revelion, transmite Alexandra Ghioc, reporter Dobrogea TV.

Pe lângă cazare, turiștii se pot relaxa și la centrul SPA din incinta hotelului unde există tarife speciale pentru această perioadă.

„Cele mai căutate, vă spun sincer, sunt împachetările pentru că hidratează foarte bine corpul și întotdeauna masajele. Produsele noastre sunt unice. Tarifele să spun că ar pleca de la 180 de lei în sus. Cel mai complex pachet care ar fi undeva la trei ore este vreo 690 de lei”, a declarat Olivia Stanciu, manager SPA.

La acest hotel de patru stele tot din stațiunea Mamaia turiștii plătesc pentru un pachet de trei nopți cu demipensiune, 3.105 lei de persoană. Turiștii se vor putea relaxa și aici la SPA–ul unității de cazare.

Pachetul include trei nopți de cazare cu demipensiune, acces la centrul SPA, piscină interioară, saună, jacuzzi, terapie atât pentru doamne cât și pentru domni, gala dinner în noaptea de Revelion, muzică live, un meniu foarte special creat”, a declarat Costina Ciorbaru, reprezentant hotel patru stele.

De Revelion sunt mai multe hoteluri deschide față de anul trecut. Hotelierii s-au pregătit cu pachete turistice ce includ accesul la SPA, mese festive de Revelion dar și brunch-uri pentru celelalte zile. Prețul pentru un sejur de trei nopți cu all inclusive, cu masa de Revelion inclusă pentru două persoane este de 3.528 de lei”, a declarat Ștefan Necula, reprezentant agenție de turism.

Nici Delta Dunării nu duce lipsă de turiști de Revelion. La un resort de cinci stele de pe brațul Sulina tariful pentru trei nopți de cazare pornește de la 278 de euro. Iar la o pensiune din Dunavăț turiștii vor scoate din buzunar 400 de lei pe zi, de persoană pentru cazare cu demipensiune.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233