dobroge.tv

Live

De la carne la porc și sarmale, la fructe de mare. Restaurantele constănțene își așteaptă clienții cu cele mai delicioase feluri de mâncare, în a doua zi de Crăciun

26 decembrie 2022
Publicitate

După mesele îmbelșugate din prima zi de Crăciun, constănțenii care au vrut să mănânce și alte preparate în afară de cele tradiționale, au mers la restaurant. Iar bucătarii s-au pregătit intens ca să le ofere cele mai delicioase feluri de mâncare. De la ciorbă de burtă la fructe de mare, chiar și diverse deserturi. Acestea sunt doar câteva dintre produsele pentru care au optat cei care au trecut pragul restaurantelor.

A doua, a trei zi pot servi preparate mai ușoare care se găsesc în restaurantul nostru precum pulpa de rață acompaniată de para fiartă în șampanie, fileul de doradă acompaniat de salată de citrice, mușchiulețul de porc cu cartoful gratinat și fondantul de ciocolată cu înghețată”, spune un bucătar.

Acestea sunt doar câteva dintre preparatele servite de constănțenii care au vrut să mănânce și altceva de Crăciun, nu doar preparate tradiționale. Astfel, după ce în prima zi cei mai mulți oameni au sărbătorit acasă, alături de familie și cei dragi cu mese îmbelșugate, a doua zi unii dintre constănțeni au preferat să meargă la restaurant.

Acasă, în prima zi de Crăciun toată lumea petrece cu familia, servind preparate tradiționale precum sărmăluțele, salata de boeuf, iar la restaurant vă așteptăm și cu preparate tradiționale, dar și cu altfel de preparate diverse. Oamenii sunt tentați să comande preparate specific zonei Constanța: pește, scoici, creveți, tot felul de preparate cu acest specific”, a declarat Adrian Bazaru, bucătar șef.

Nu doar fructele de mare au fost căutate de constănțeni, ci și supele ori ciorba de burtă.

„În a doua, a treia zi recomandăm să vină să servească produse mai ușoare, cum ar fi o supă, o ciorbă de burtă. Să fie mai bine pentru stomac. Sau fructe de mare, pește, care la fel sunt produse mai ușoare care să îi ajute să treacă mai ușor peste sărbători”, a declarat Nicu Lascu, manager restaurant.

Cei care au ales să servească masa la restaurant, în a doua zi de Crăciun, au scos din buzunar aproximativ 100 de lei de persoană, cu tot cu desert.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233