dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Visa să ajungă medic, însă o boală nemiloasă îi stă în cale. Rugămintea Dianei pentru noi, în ziua de Crăciun: „Când vă puneți dorințele sub brad să puneți și dorința mea: vreau să mă vindec, vreau să trăiesc”

CONSTANȚA. Visa să ajungă medic, însă o boală nemiloasă îi stă în cale. Rugămintea Dianei pentru noi, în ziua de Crăciun: „Când vă puneți dorințele sub brad să puneți și dorința mea: vreau să mă vindec, vreau să trăiesc”
25 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Diana, o tânără din Constanța are nevoie de noi mai mult ca oricând. De când se știe, a avut un vis. Acela de a deveni medic pentru a putea să ajute oamenii aflați în suferință. Însă, destinul ei a fost unul crunt. În toamna anului 2016, când era în anul 3 la Facultatea de Medicină a primit un diagnostic dur: sarcom de părți moi la coapsa dreaptă și metastaze pulmonare.

Atunci, Diana a început o luptă grea, cu suișuri și coborâșuri, însă nu a renunțat la visul ei. A absolvit Facultatea de Medicină, însă nu a putut practica niciodată pentru că boala a recidivat și a devenit din ce în ce mai agresiv. De atunci, a fost supusă la tratamente lungi, grele și chinuitoare, dar și la operații.

Când vă puneți dorințele sub brad să puneți și dorința mea: vreau să mă vindec, vreau să trăiesc”

Diana își dorea ca de Crăciun să poată fi acasă, cu familia. Însă starea de sănătate nu i-a permis, ținând-o pe patul de spital al unei clinici din Turcia. De acolo, ne roagă să o ajutăm să-și îndeplinească cea mai arzătoare dorință: să se vindece.

„Bine v-am găsit în prag de sărbatori. Azi ar fi trebuit să vă scriu de lângă brad, însă, deși mi-am dorit cu ardoare să fiu acasă de Crăciun, alături de familie, acest lucru nu a fost posibil. O pneumonie extinsă, precum și o pericardită, au împiedicat acest lucru, alături de dependența de oxigen.. Da, din pacate sunt în continuare dependentă de oxigen! Dar important este că eu mă simt mult mai bine, analizele se îmbunătățesc de la o zi la alta și asta nu poate decât să-mi dea mai multă putere și speranță! Voi rămâne internată în spital pentru o perioada nedeterminată, dar destul de lungă din ce preconizează medicii.

S-a hotărât în consiliul organizat de medici pentru mine și începerea unui nou tratament de imunoterapie care va lupta cu boala, dar va ajuta și plămânii să-și revina după experiența aceasta neplăcută.

Nu vreau să mă gândesc cât vor costa toate aceste tratamente și de unde voi face rost de bani. Speranța mea este tot la oamenii minunați și generoși care m-au ajutat până acum și știu că o vor face și de această dată.

Așa că vă rog, când vă puneți dorințele sub brad să puneți și dorința mea: vreau să mă vindec, vreau să trăiesc, vreau să am suficienți bani pentru a continua să lupt această boală nemiloasă. Când vă rugați în seara de Ajun, rugați-vă și pentru mine, precum și pentru toți oamenii bolnavi, care nu sunt acasă de Crăciun și nu se pot bucura de această Sfântă sărbătoare. Și dacă din puținul vostru donați și pentru mine, orice sumă, chiar și 1 leu, eu vă mulțumesc și mă înclin în fața voastră cu recunoștință! Minunile se întâmplă cu oameni și prin oameni, cu ajutor și har divin. Sărbători binecuvântate cu iubire și sănătate, să aveți!”, este mesajul Dianei.

Donații se pot face:

  • Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZA O INIMA”
  • Cod de inregistrare fiscala: 31015982
  • Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

  • COD SWIFT: BTRLRO22
  • COD BIC: BTRL
  • Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele tinerei - Diana Popescu

Povestea Dianei

Numele meu este Diana Popescu și am 26 de ani. Visul meu dintotdeauna a fost să devin medic, să ajut oamenii aflați în suferință, dorință insufaltă de mama mea care este asistent medical. Dar viața a avut alte planuri pentru mine și în toamna anului 2016, când eram anul 3 la Facultatea de Medicină, am fost diagnosticată cu sarcom de părți moi la coapsa dreaptă și metastaze pulmonare.

Norocul meu a fost să descopăr o echipă de medici minunați la Spitalul din Turcia, medici care au luptat cot la cot cu mine, să-mi salveze viață. Am urmat un tratament dur, am suferit, am plâns, m-am simțit de multe ori înfrântă de boală, însă nu am cedat. Am luptat și cancerul a intrat în remisie. În tot acest timp nu am renunțat la visul meu și anul trecut am absolvit cu brio Facultatea de Medicină, devenind medic .

Din păcat , nu am putut practica deoarece cancerul a recidivat, de data asta mult mai agresiv, acum am metastaze la sân, metastază la creier care îmi pune în pericol viața și leucemie cronică. Șansa mea să mă salvez și să-mi continui viață este un nou tratament în Turcia, tratament care include și o operație pe creier, deoarece metastaza de la creier îmi afectează iremediabil vederea și îmi pune în pericol viață.

Părinții mei nu mă mai pot susține financiar, în cei 4 ani și jumătate de când mă lupt cu această boală nemiloasă au vândut tot ce se putea vinde, au făcut credite la bănci, s-au împrumutat de la prieteni. De aceea vă rog să mă ajutați.

Simt că Dumnezeu mă iubește, cu ajutorul Lui și al dumneavoastră voi supraviețui !


Sursă foto: Facebook Diana Popescu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233