dobroge.tv

Live

Constănțeni, să facem o faptă bună de Crăciun! Familia lui Georgian, bărbatul mort în timp ce aștepta la semafor, are nevoie de ajutor: „Trei copii minunați și mămica lor au rămas singuri”

Constănțeni, să facem o faptă bună de Crăciun! Familia lui Georgian, bărbatul mort în timp ce aștepta la semafor, are nevoie de ajutor: „Trei copii minunați și mămica lor au rămas singuri”
24 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Sărbători în lacrimi pentru o familie din comuna Topraisar, judeţul Constanța. Georgian, tată a trei copilași, s-a stins din viață joi, în urma unui infarct suferit în timp ce aștepta la semafor. Durerea e cu atât mai mare cu cât tragedia s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai copilului lui, în vârstă de 10 ani.

CITEȘTE ȘI: Sărbători în lacrimi pentru o familie din Constanţa. Georgian a murit lângă fiul său, în timp ce aștepta la semafor, trei copilaşi şi-au pierdut tatăl: ''Azi eşti, mâine nu mai ştii...''

Bărbatul, care lucra la o firmă de curierat, se afla în timpul programului, când i s-a făcut rău în timp ce aștepta la semafor. Potrivit primelor informaţii, Georgian N. ar fi suferit un infarct. Un constănţean aflat şi el în trafic a sunat la 112 după ce a văzut că bărbatul stătea cu capul pe volan, deşi se făcuse verde la semafor. Medicii sosiți la locul tragediei, au făcut tot posibilul să îl salveze, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Trei copilași minunați și mama lor au rămas singuri în preajma Crăciunului. În acest sens, pe rețelele de socializare a fost lansat un apel umanitar pentru ca cei ce vor și pot, să ajute familia greu încercată în aceste momente, fie cu bani, fie cu alimente, haine sau jucării.

DAR DIN DAR SE FACE RAI

Cred că majoritatea am auzit sau am văzut la televizor cazul familiei Nartea. O familie din comuna Topraisar, peste care necazul s-a năpustit chiar în pragul sărbătorilor. Astfel, 3 copii minunați și mămica lor, o doamnă profesoară excepțională, au rămas singuri în urma unui accident prin care tăticul copiilor, respectiv soțul doamnei, a decedat.

În aceste momente, familia lor are nevoie de noi mai mult ca oricând, iar dacă cineva este dispus/ă să îi ajute ,orice dar este bine primit, de la alimente, la hăinuțe, jucării și multe altele!

De asemenea, doamna Georgiana Zabuliche Vana se ocupă mai îndeaproape de acest caz și ne-a pus la dispoziție un cont bancar prin care toți banii ajung la doamna Nicoleta Nartea și îngerașii dumneaei, care cu siguranța vor fi foarte recunoscători!

NUME: Vână Georgiana

IBAN: RO41 RZBR 0000 0600 1642 1852”, se arată în postare.


Sursă foto: Facebook Nicoleta N.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233