dobroge.tv

Live

Apariție spectaculoasă în Portul Constanța. Moș Crăciun a ieșit din mare, încărcat cu daruri pentru copii

22 decembrie 2022
Publicitate

La Constanţa Moş Crăciun a rămas fără sania trasă de reni. S-a răsturnat în drumul său spre mare şi a fost nevoit să ceară ajutor. A ajuns înot, în costum de scafandru, fără sanie dar cu renii prin apă. Micuţii care îl aşteptau au rămas surprinşi să îl vadă pe moşul cu barbă albă ieşind din adâncuri. Copiii militarilor din Forţele Navale l-au aşteptat cu nerăbdare iar moşul nu i-a dezamăgit.

În sunetele sirenelor de la navele militare, Moş Crăciun scafandru a înotat prin apa liniștită a portului Constanța până aproape de cheu. A fost escortat tot timpul de o şalupă condusă de doi luptători de elită. Ghidat de la suprafaţă, moşul a ieşit din adâncuri şi a urcat pe cheu, în portul militar, acolo unde zeci de copii îl aşteptau cu sufletul la gură.

Drumul a fost lung şi m-au blocat acolo la Bosfor, că ningea, era îngheţat. M-am strecurat cam greu, dar am ajuns”, a declarat Moş Crăciun.

Micuţii au rămas foarte impresionaţi când l-au văzut pe moș. Cei mai mulţi dintre ei sunt pentru prima dată martori la o asemenea apariţie: un Moş Crăciun din care curge apa, din haine şi din sac.

„Frumos şi amuzant”, spune o fetiță.

Reporter: Cum ţi s-a părut?

Băiețel: Foarte amuzant, mi-a plăcut.

Reporter: L-ai mai văzut vreodată venind prin apă?

Băiețel: Nu, nici măcar o dată.

***

Reporter: L-ai mai văzut aşa venind prin apă?

Fetiță: Nu.

Reporter: E prima oară?

Fetiță: Da.

Reporter: Ce îți dorești să-ți aducă moșul?

Fetiță: O trusă de geometrie.

***

Băiețel: O consolă.

Reporter: O ce?!

Băiețel: O consolă.

Cum apa mării nu avea însă prea multe grade Celsius iar moşul scafandru risca să răcească, locul lui a fost repede luat de un alt moş curat şi uscat care îi aştepta pe copii într-un cort special amenajat. Toată scena a fost pregătită de scafandrii militari de luptă, iar Moş Crăciun a fost unul dintre cei mai buni.

Încercăm să o menținem o tradiție. Pentru noi este foarte important să putem ca la finalul unui an să aducem zâmbetul pe fața copiilor atât copiilor cadrelor din unitatea noastră, cât și celor care vin alături de noi să-l vadă pe Moș Crăciun scafandru ieșind din apele mării”, a declarat cdor. ing. Fănel Rădulescu, comandantul Centrului de Scafandri,

Copiii i-au spus moşului poezii şi cântece care mai de care mai frumoase, iar eforturile lor au fost răsplătite din plin cu dulciuri şi jucării.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233