dobroge.tv

Live

Fericire nemărginită pentru două surioare din Ovidiu: Maria și Adelina au primit cadouri de la oamenii legii

22 decembrie 2022
Publicitate

Maria și Adelina sunt două surori care au fost crescute de tatăl lor pentru mama din nefericire a decedat. Pentru ele, tatăl este totul. Lucru care s-a văzut și pe chipurile lor, în fericirea cu care le-au povestit polițiștilor constănțeni că au împodobit bradul împreună. Oamenii legii le-au adus și ei zâmbete. Le-au vizitat și le-au oferit cadouri. Pentru câteva ore, polițiștii s-au transformat în ajutoarele moșului.

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun. Însă, peste tot în țara noastră există familii care deși sărbătorile de iarnă bat la ușă, nu-și permit să pună pe masa de toate sau să le cumpere un cadou copiilor. Așa că polițiștii constănțeni au vrut să aducă puțină fericire în casele oamenilor.

Spiridușii lui Moș Crăciun s-au oprit mai întâi la două familii nevoiașe din orașul Ovidiu. Este vorba de Maria și Adelina care au 13 respectiv 10 ani și au fost crescute de tatăl lor.

Ne-am gândit să venim la dumneavoastră în prag de sărbători, în prag de Crăciun, încercând să vă aducem zâmbetul pe chip și dumneavoastră și fetițelor pe care le văd foarte entuziasmate”, a declarat Cosmin Stancu, șeful Poliției Ovidiu.

Cele două fete au primit de la Moș Crăciun dulciuri, haine, jocuri și alimente pentru masa de Crăciun. Iar îmbrățișările și fericirea au fost vizibile și au reprezentat cea mai mare satisfacție.

Următoarea oprire a fost la Sebastian și la mama lui. Are 16 ani și este elev la un liceu din Constanța. Recunoaște faptul că uneori nu a avut posibilitatea financiară să ajungă la liceu, însă mama lui s-a descurcat mereu pentru a-i asigura cele necesare studiului.

Deși modeste, cele două familii își cresc copiii așa cum pot mai bine, oferindu-le cele mai de preț lucruri: bunătate, încredere în sine și multă dragoste părintească. Polițiștii le-au promis celor trei copii că se vor întoarce și în următorii ani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233